Hüseyin Sevil
Sarı Üye
- 14 Haziran 2016
- 141
- 0
- 376
Skrtel tam FB yönetim transferi. Yine adamlar GS ya da BJK almasın diye almak için oyuncu aldılar. Bunlar bu kafayla inşallah 4-5 yıl daha yönetilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gazete haberine göre demişimdirDogu bugun kimleri aldik diyor
Senin cevabin skrtel
Yakisiyor mu Sergen bende umitlendim bize gelecek diye kandirmis oldun Galatasaraylilari
gazete haberine göre demişimdir
iyi nöbetler :-)
RTE babalari var, feneve birsey olmaz.
sizce bu degirmenin suyu nerden akiyor? biz yillardir avrupadayiz ve sampiyon olduk kombine rekorlar falan hepsi oldu. ama bakiniz borc bataginizdayiz
fener aksine her yil en cok transfere para harcayan takim oldu, ozan ve alperin maliyeti bile yeter konusulmasi icin. fener ve trabzonspor sikce sureci icin milyon para verildi susmalari icin.
arda senden sıkıldım,yolları ayıralım kardeşim.eskisi kadar çekici değil senle atışmak.Kivir kivir
Neyse sergen Canin sagolsun bir daha olmasin ama
iyi nöbetler :-)
arda senden sıkıldım,yolları ayıralım kardeşim.eskisi kadar çekici değil senle atışmak.
üstad varmı gelişme? dembele noldu?
Kaynak?Dembele imza parası nedeni ile şu an askıda.
arda senden sıkıldım,yolları ayıralım kardeşim.eskisi kadar çekici değil senle atışmak.
Kaynak?
Dursun capsisiyla akrabaligin var herhalde.Kaynak sağlam hocam emin ol şu an askıda Neustadtterde askıda hatta performansı beğenilmedi.
hoş buldum arkdaşlar bugün levent galatasaraylılar derneğine iftar davetlisiydim. bazı duyumlarım ve temaslarım oldu top patladığı sırada.
derleyip birazdan sizlere anlatacağım. takipte kalın.
Dursun capsisiyla akrabaligin var herhalde.
peşimi bırakmıyolar puki:wink-new: ,birazdan yasin damlar.ona acı bi şerbet versin ünsal abi.