Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clement Lenglet - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt leo bu arkadaşı bize bırakırlarmı

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır alamayiz bu çocuk Juventus tesislerini gezdi gitti imza atmadi ilk 11 garantisi vermediler diye. 4 milyon Euro dan bahsediyorlar. Ama çocuk Basel,Dortmund,Sévilla gibi bana gerçekten basamak çıkarabilecek bir takıma gitmeyi istiyorum diyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hayır alamayiz bu çocuk Juventus tesislerini gezdi gitti imza atmadi ilk 11 garantisi vermediler diye. 4 milyon Euro dan bahsediyorlar. Ama çocuk Basel,Dortmund,Sévilla gibi bana gerçekten basamak çıkarabilecek bir takıma gitmeyi istiyorum diyor.

Gitti güzelim çocuk desene

Kapustka bugün alamanya maçında iyi bi maç çıkarırsa değerini iyice katlar dursun baskanımızın kulakları iyice çınlar

Gitti güzelim çocuk desene

Bizim oralı Nancy de olsam gider konuşurum bizim topçular gibi havalı değiller mesala ait benasser i iyi tanırım çocuk daha 99 Model ibiza ile gider gelirdi tesise. İşte iş burda kopuyor bizimkiler lüks hayat medya için topçu olmak istiyorlar

Bizim oralı Nancy de olsam gider konuşurum bizim topçular gibi havalı değiller mesala ait benasser i iyi tanırım çocuk daha 99 Model ibiza ile gider gelirdi tesise. İşte iş burda kopuyor bizimkiler lüks hayat medya için topçu olmak istiyorlar

benasseri monaco aldı abi:(

Bi kaç maçını izledim nancy'nin sırf clement'den dolayı çok beğendim çok olgun yaşına rağmen bayağıda maç oynadı ligue 1 e çıktılar piyasası iyice arttı çok önceden almak lazımdı

Sandro için Barca'nın masasında üç teklif var. G.Saray ve West Ham'ın teklifleri Malaga'ya göre daha cazip. [Weloba]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt