- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Avatar'ı kes hacıbu arada brezilyayı reddetmiş,inter de peşindeymiş leo hocamın
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatar'ı kes hacıbu arada brezilyayı reddetmiş,inter de peşindeymiş leo hocamın
Clement Lenglet - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt leo bu arkadaşı bize bırakırlarmı
Gitti güzelim çocuk deseneHayır alamayiz bu çocuk Juventus tesislerini gezdi gitti imza atmadi ilk 11 garantisi vermediler diye. 4 milyon Euro dan bahsediyorlar. Ama çocuk Basel,Dortmund,Sévilla gibi bana gerçekten basamak çıkarabilecek bir takıma gitmeyi istiyorum diyor.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sen Prandelliye de Hocam diyip ağlamıştın Manciniye de Fatih Terime de sen nasıl adamsın ya.bu arada brezilyayı reddetmiş,inter de peşindeymiş leo hocamın
Helal olsun scout ekibi artik amator ligleri de izlemeye almis demek, profesyonel liglerde ne varsa izlemislerdir![]()
Gitti güzelim çocuk desene
Monir ?
benasseri monaco aldı abiBizim oralı Nancy de olsam gider konuşurum bizim topçular gibi havalı değiller mesala ait benasser i iyi tanırım çocuk daha 99 Model ibiza ile gider gelirdi tesise. İşte iş burda kopuyor bizimkiler lüks hayat medya için topçu olmak istiyorlar
Bi kaç maçını izledim nancy'nin sırf clement'den dolayı çok beğendim çok olgun yaşına rağmen bayağıda maç oynadı ligue 1 e çıktılar piyasası iyice arttı çok önceden almak lazımdıBizim oralı Nancy de olsam gider konuşurum bizim topçular gibi havalı değiller mesala ait benasser i iyi tanırım çocuk daha 99 Model ibiza ile gider gelirdi tesise. İşte iş burda kopuyor bizimkiler lüks hayat medya için topçu olmak istiyorlar
yine mi kısa boylu stoper almışız
kimi almışız.. bu dursun çapsızı alamaz ama..
bu arada brezilyayı reddetmiş,inter de peşindeymiş leo hocamın
Rennes de a takimda oynayamayan veledimi alacaz
~tap
Sandro için Barca'nın masasında üç teklif var. G.Saray ve West Ham'ın teklifleri Malaga'ya göre daha cazip. [Weloba]