Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun un oldugu yerde nolur, hersey daha da kotuye gidiyor. Hic hareketlenme falan yok. Agustus ayina kadar da yaprak kipirdamaz malesef.

Aynen ancak böyle melo gibi futbolcuları bezdirip yollar parayı da yan cebine atar.Yok neymiş durumları düzeltecekmiş.Geçen sene kaçan şampiyonluk ile kaçan gelirden haberi yok çapsızın.

Aynen ancak böyle melo gibi futbolcuları bezdirip yollar parayı da yan cebine atar.Yok neymiş durumları düzeltecekmiş.Geçen sene kaçan şampiyonluk ile kaçan gelirden haberi yok çapsızın.
Bu sene de Sneijder i gondeririz, yerine Emrah Bassan geliyormus herkes rahatlar.

Bu sene de Sneijder i gondeririz, yerine Emrah Bassan geliyormus herkes rahatlar.

Aman ne büyük transfer.Taraftarda da iş yok.Meydanı boş buldu yağlı surat at koşturuyor.Ua ya iyi para yedirmiş belli ki dursun.Yoksa önceki seneler taraftarın böyle ayrılıp biri istifa derken bu kadar kötü gidişe sustugunu hatırlamıyorum.

Aman ne büyük transfer.Taraftarda da iş yok.Meydanı boş buldu yağlı surat at koşturuyor.Ua ya iyi para yedirmiş belli ki dursun.Yoksa önceki seneler taraftarın böyle ayrılıp biri istifa derken bu kadar kötü gidişe sustugunu hatırlamıyorum.
Takimda sadece copler kaldimi ben o taraftarlari gorurum. Bos stadda oynarlar..

jordan lukaku ile ilgleniyomuş Galatasaray ve diğer iki şikeci kulüp

"Alex Song Barça'ya "Valencia'ya gitmek istemediğini" söyledi. Galatasaray'a bonservissiz gitmek istiyor"Alex Song le ha dicho al Barça que no quiere ir al Valencia, que se quiere marchar libre al Galatasaray.

song ve dembeleye istedikleri parayı versin bizimkiler.çok hoş transfer olacak.

-------Muslera
Linnes-denayer-ched-carole
A.Diaby--A.Song
Sinan--wes--poldi
-----dembele----

1- cenk
2-balta
3-koray
4-selcuk
5-e.bekdemir
6-g.ramirez
7-derdiyok

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Hadi Dursun, Terim istifa etmeden acikla yeni hocayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt