Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İzzet, ''Ben Arfa'yla 3 kulüp de ilgilendi (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) ve rakamları sordular, Türkiye şartlarındaki transfer ücretleriyle kadrolarına katmak istiyorlar. 4 MILYON € imza parası, 3.5 € senelik ücret istiyor, bu yüksek rakamlara sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe ulaşabilir! Ancak şuan da Ben Arfa'yla ilgili kimseyle görüşemiyoruz. Türkiye'den hiçbir yöneticiyle görüşmüyoruz'' dedi.
FIFA menejeri Mesrun İzzet şunları söyledi:
ATLETICO, PSG, LYON
''Fransa'dan PSG ilgileniyor, tercihini ya Lyon ya da PSG'den yana kullanacak. Lyon daha çok ücret teklif etti, PSG'de ise Laurent Blanc'ın ayrılmasından sonra yeni hoca arayışları devam ediyor, hocayla görüşmeden imza atmaz!''
.
Şikeciler gömü bulmuş herhalde nerden geliyo bu paranın kaynağı ameke

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Sergen ve tugay kalitesinde futbocu cikmadi bugüne kadar,nur saydiklarim sorumluluk alabilen büyük futbolculardi,arda olsun,calhanoglu olsun,bunlar isler iyi gittiginde fark yaratan futbolcular

Yalnız fatih terim mevzusunda işler değişmeye başlıyo fatih terim de bize mecbur hale gelmeye başlıyo bize gelip bu takımı bu yönetimle şampiyon yapmak suan onun için ben bitmedim hala en iyiyim demek bence gelme ihtimali şu sonuçlarla artıyor

muhammet yeşilyurt,birhan vatansever,doğan can davas,recep burak yılmaz,doğuş can incedere geliyo alttan.fatih hoca semihci,sabrici,selçukcu olacaksa hiç gelmesin. yeni yüzler görmeliyiz Galatasaray'da.

Dembele'de gitti. Elde kaldi

fy_iceworld_adv0019.jpg

Puel hala boşta gidin getirin . Pilav yemeyi birak pisuvar bekçisi. Dursun nereye gitse kurutuyor. Bu hala Fransa'Da Mİ Ya

İnanılır gibi değil. Onca boş teknik adam ismi geçti, bi kere de Pellegrini, Andre Villas-Boas gibi adamların ismi geçmedi. Gerçi Dursun bu adamlardan randevu bile alamaz ama tam ihtiyacımız olan adamlar. Özellikle Pellegrini. Çünkü daha önce Villarreal, Malaga gibi takımlarda çok iyi iş yaptı. Tam aslında bizlik bir hoca.

İlk 11 de yerli futbolcu görmek istemıyorum..gerekirse kuzey ülkelerinden genç futbolcuları alalım 100 bin euroya ama yerlilere milyon Euro vermeyelim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda birkaç seneye bundan daha kötü haliyle bizden senede 3-4 milyon para alacak. :red:

daha hakkında bi haber çıktı.kaldı ki arsenal dışında juventus ve liverppol da ilgileniyo.bekliycez : )
Gelsin bize umut abisinden bişeler kapsin diğer takimlarda yedek kalır umut abisiyle oynarsa son vuruşlarini gelistirir top sürmeyi öğrenir 2ye1 in en kralıni öğrenir

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben diyorum size ayrımcılık yapıyorsunuz diyorsunuz. Müslüman topçu almayacan en çalışkanini bile getirsen bizimkiler o kıvama getirir.
En iyisi Fransa alt yapısı görmüş topçular veya kuzey ülkeler çalışkan topçu getireceksin.
Anasını satayım 5 milyon Euro harca 100 tane genci deneme ye sok bir ülkede ne kaybedecen

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt