Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Abbas'ın Salı günü yeni hocayı açıklayacağına dair kaynağınız nedir?
Kim dedi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abbas'ın Salı günü yeni hocayı açıklayacağına dair kaynağınız nedir?
Çek maçı salı günü maçtan sonra açıklar artikAbbas'ın Salı günü yeni hocayı açıklayacağına dair kaynağınız nedir?
Yok yok de Boer bize gore degil, gercektenAslında Frank de Boer hamlesi de çok mantıklı olur. Riekerink ile çok uyumlu çalışır diye düşünüyorum. Belki bu şekilde altyapıya daha önem verilir.
hislerime inanıyorum dostumDostum sürekli umut veriyorsun kesin olacakmış gibi bir hava olusturuyosun kesin gelcek mi bu dembeleyle song
Demin bi kanalda yerli sevici bi hoca elimde olsa tek bir yabancı futbolcu oynatmam evlatlarimizin performansi düşüyo milli takima kötü yansıyo diyoduBen diyorum size ayrımcılık yapıyorsunuz diyorsunuz. Müslüman topçu almayacan en çalışkanini bile getirsen bizimkiler o kıvama getirir.
En iyisi Fransa alt yapısı görmüş topçular veya kuzey ülkeler çalışkan topçu getireceksin.
Anasını satayım 5 milyon Euro harca 100 tane genci deneme ye sok bir ülkede ne kaybedecen
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Hee, Terim'in durumundan ötürü böyle bir öngörüde bulundunuz. O adamın boşa çıkmayan bir sözü var mı acaba.Çek maçı salı günü maçtan sonra açıklar artik
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BabacanBabacan
Sabri ömer hakan caner
Alper oğuzhan
Sinan hakan emre mor
Enes ünal
Oynatcaksın gençleri arkadaş başka yolu yok
yerli malı haftasidir belkiDemin bi kanalda yerli sevici bi hoca elimde olsa tek bir yabancı futbolcu oynatmam evlatlarimizin performansi düşüyo milli takima kötü yansıyo diyodu![]()
hislerime inanıyorum dostum
Alp Yalman anlasmıştır terimle Dursunun haberi bile yokturHee, Terim'in durumundan ötürü böyle bir öngörüde bulundunuz. O adamın boşa çıkmayan bir sözü var mı acaba.
Renktaş pellegrinin oynattığı topu görmek için bize ayağı düzgün adamlar lazım ve dinamikİnanılır gibi değil. Onca boş teknik adam ismi geçti, bi kere de Pellegrini, Andre Villas-Boas gibi adamların ismi geçmedi. Gerçi Dursun bu adamlardan randevu bile alamaz ama tam ihtiyacımız olan adamlar. Özellikle Pellegrini. Çünkü daha önce Villarreal, Malaga gibi takımlarda çok iyi iş yaptı. Tam aslında bizlik bir hoca.
takımın başkanı amatörde kulüp yönetemez ona ne diyecen
Terim bu koşullar altında Alp Yalman'a rağmen bile gelmez renktaş. Abbas Riekerink'le devam edileceğini açıklar yakında.Alp Yalman anlasmıştır terimle Dursunun haberi bile yoktur
Salı veya en gec çarşamba açıklamazsa yandik zaten oyalar da oyalarTerim bu koşullar altında Alp Yalman'a rağmen bile gelmez renktaş. Abbas Riekerink'le devam edileceğini açıklar yakında.