Fatih Terim'in gelmesini istemiyorum ama mevcut yönetimin ondan iyi birini bulabileceğine de inanmıyorum. Eğer bu yaz seçim olmayacaksa Fatih Terim'in gelmesi mevcut kadro açısından şu avantajları verebilir;
1. Yeni iki forvet transferiyle çift forvetli bir düzen
2. Bruma ve Sinan gibi hızlı oyunculardan maksimum verim
3. Bence olcan, Donk, rodriguez, Tarık ve hatta Sabri gibi ne oynadığı belli olmayan oyuncuların gönderilerek kadroda revizyona gidilmesi
4. Sol ve sağ beklere ofansif oyuncular tercih edeceğinden dolayı Semih kaya, denayer veya Hakan baltanın bek olarak oynayamayacak olması. Bu sayede hücum zenginliğimizin artması ve daha zevkli maçlar izleme olanağı
5. Kendi getirdiği scouting ekibinin yetkisinin artırılması ve heyecan verici genç yabancı oyuncular transfer etme ihtimali
6. Milli takımdan büyük bir fiyasko ile ayrılmasından ve o süreçte özellikle Fenerbahçe başta olmak üzere hemen hiçbir kulüpten destek görmemiş olmasından dolayı tarifsiz bir intikam duygusu
Ama bence Fatih hocanın gelmesi Sneijderin kesinlikle gönderilmesi demek. Orta vadede yine tek ben bilirim havalarından dolayı yönetim kaosu ve seçim demek ayrıca. Ve hakemler, medya ve diğer kulüp taraftarlarının Galatasaray nefretinin körüklenmesi demek
Bu şartlar altında ben olumsuzlukları göğüsleyerek 4. Fatih terim dönemine evet denmesinden yanayım
Sent from my iPhone using Tapatalk