Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van der wiel fenere geliyormuş ulan çıldırmamak elde değil!

2eba6fd3cbe02265af14cbbe43c24293.jpg

LAVEZZİ İFŞA

Yiğit Karagoz #SOFC on Periscope: "Survivor Semih Ozturk"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Dursun Özbek şunu yapacak bunu yapacak tarzı haberler bayağı komik ya. Haberi yazanda millet gülsün diye yapıyor.

Fatih Terim'in gelmesini istemiyorum ama mevcut yönetimin ondan iyi birini bulabileceğine de inanmıyorum. Eğer bu yaz seçim olmayacaksa Fatih Terim'in gelmesi mevcut kadro açısından şu avantajları verebilir;
1. Yeni iki forvet transferiyle çift forvetli bir düzen
2. Bruma ve Sinan gibi hızlı oyunculardan maksimum verim
3. Bence olcan, Donk, rodriguez, Tarık ve hatta Sabri gibi ne oynadığı belli olmayan oyuncuların gönderilerek kadroda revizyona gidilmesi
4. Sol ve sağ beklere ofansif oyuncular tercih edeceğinden dolayı Semih kaya, denayer veya Hakan baltanın bek olarak oynayamayacak olması. Bu sayede hücum zenginliğimizin artması ve daha zevkli maçlar izleme olanağı
5. Kendi getirdiği scouting ekibinin yetkisinin artırılması ve heyecan verici genç yabancı oyuncular transfer etme ihtimali
6. Milli takımdan büyük bir fiyasko ile ayrılmasından ve o süreçte özellikle Fenerbahçe başta olmak üzere hemen hiçbir kulüpten destek görmemiş olmasından dolayı tarifsiz bir intikam duygusu

Ama bence Fatih hocanın gelmesi Sneijderin kesinlikle gönderilmesi demek. Orta vadede yine tek ben bilirim havalarından dolayı yönetim kaosu ve seçim demek ayrıca. Ve hakemler, medya ve diğer kulüp taraftarlarının Galatasaray nefretinin körüklenmesi demek

Bu şartlar altında ben olumsuzlukları göğüsleyerek 4. Fatih terim dönemine evet denmesinden yanayım

Vay be fb wiel'i getirmiş ciddi ciddi. sag beklerinde ciddi soru işareti olacaktı lâkin iyi bir hamle yapmışlar.

-----------muslera------
Linnes gbamin schar carole
Bennasser song
Sinan vargas mousset
Dembele
Bu kadroyu kurabilecek yürekli yöneticiler istiyorum sneijder poldiyi çok sevsemde itelememiz lazım malum yaş Kemale erdi tarık umut Olcan yasin Umut selçuk semihi takasta kullan kasimpasa dan pavelka ereni . Bruma dzemaili telles eren pavelka alt yapıdan da koy kadroya Muhammet volkan birhanı chedjou'yu yolla 4-5e al fransa 2.liginden 2 tane genc Bebe kenarda tarık Olcan v.s çöpler duracağina bu adamlar dursun bu kadar zor değil be yağlı surat hem kadron genclesmis olur sneijder poldi selçuk chedjounun maasindan dolayı maaşlar azalır ...

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bizim sağ beke ihtiyacımız yok zaten.Büyük klüp dediğinin 3 tane forveti olur bizde 1 tane bile forvet yok hala

NTVde haberi çıkmış , wieli alıyorlar . Ya dursun bedava Adam al işte Allah seni bildiği gibi yapsın . Sarbi ile uzatma üstüne para koy bedava wieli al ama yok sarbi aç kalır . Seneye yine bu Adam ilk 11 olacak ya kafayı yiyeceğim .

Aynen ya teknik çalım son vuruş hava toplarinda o kadar iyi olmasada umut'un çok çok üstünde şili - Meksika maçını izlerken bi kez daha hayran kaldım performansi yükseldikçe piyasası yükseliyo bizimkiler de para olduğunu düşünmüyorum eğer varsa da diabi'ye 7-8 vereceğime net vargas' a veririm o parayi

onu gec donsuz o parayi asla vermez

NTVde haberi çıkmış , wieli alıyorlar . Ya dursun bedava Adam al işte Allah seni bildiği gibi yapsın . Sarbi ile uzatma üstüne para koy bedava wieli al ama yok sarbi aç kalır . Seneye yine bu Adam ilk 11 olacak ya kafayı yiyeceğim .

Kuran carpsin bilerek yapıyo şerefsizler bizi batirmaya geldi dursun futboldan anlamasada sabrinin olcanin tarigin vs bizim için yetersiz olduğunu biliyo ama yalandan yapıyo önceden inanmazdim ama valla bu adam bizi batirmak için yapıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt