Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener van der wiel'i de alır jordan lukakuyu da alır skerteli de alır ben arfayı da alır bu adamlar alır kardeşim ben bişe anlamadım bu işten ffp bize mi isliyo lan sadece !

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medya gazlıyor kuşları bizimkilerde inanıyor gaza geliyor hani nerde skrtel nerde ben arfa her gün birini alıyolar zaten boffinden kimse söz etmiyor yada aatıfdan bizimkiler bunalımda fenerin yemlemeleri duyunca hepten gaza geliyolar

Sabri gider gg gelirse bence iyi bir seçenek

Sabri kalır gg gelirse dediğin gibi renktaş kötü olur
Yapma renktaş sağ bekte 1 kişi bile kalmasa ne gg ne de sabri gelsin.

Yazık günah bu kazmalara verilen milyonlara.
GG oyuncu filan değil hamit gibi yatacak yer arıyor.
Altyapıdan oyuncu koy sağ beke yinede bu yerli malları zengin etme

Lanet gelsin Dursuna!

Lanet gelsin Dursuna!

Renktaş altyapıdan oyuncu koysalar keşke şimdiki beklerimizden bir eksikleri yok ama öyle olmuyor işte

medya gazlıyor kuşları bizimkilerde inanıyor gaza geliyor hani nerde skrtel nerde ben arfa her gün birini alıyolar zaten boffinden kimse söz etmiyor yada aatıfdan bizimkiler bunalımda fenerin yemlemeleri duyunca hepten gaza geliyolar
Ünal aysal varken neden böyle değildi dursunun mal olduğunu medyada bildiği için hiç bi tak yapamayacağını bildiği için yalan haberler bile yapmiyolar bi kaç muhabir hariç onlarda dursunun paralı oros...

Balanta haberi sallamasyon yakında Doria haberleride çıkar her sebe ısıtılıp medyaya sürülen isimler gene burdisso gibi adı sanı duyulmamış bir kazma gelir

Lanet gelsin Dursuna!
Gökhan Gönülün balon olduğunu bilmeyenler milli maclarda anlamislardir orası türkiye değil otoban yaparlar içinden geçerler adamın

Transfer bizim için çok zor işi bilen adam yok'ki transfer olsun ? alp yalman ismi geldi oo pohpohlandı bakın ne oldu ? Sadece kocaman SIFIR !.

Ünal aysal varken neden böyle değildi dursunun mal olduğunu medyada bildiği için hiç bi tak yapamayacağını bildiği için yalan haberler bile yapmiyolar bi kaç muhabir hariç onlarda dursunun paralı oros...

dursunun transfer diyince anladığı hep yurtiçindeki çöpler ben anlamıyorum ki bizimkilere yurtdışı vizesimi çıkmıyor bi gezin bakın ulan maden ocağında gibiler :D

Arkadaslar bosuna bekliyoruz. Daha Haziran. Temmuz'un ortasina ancak 1-2 yeni cöp gelir herhalde.

gidecekler: teles, dzemali, sneijder, muslera?
kalacaklar: olcan, umut, sabri, tarık?
alınacaklar: emrah, emregüral
küfür serbest olsun.

Wielinde fenerinde aak Cimboma bir şey olmasın naniler van persieler geldi de noldu en kötü halimizle koyduk onlara looser onlar looser kaybetmeye mahkumlar Dursun belasını başımızdan bir defetsek tekrar şahlınıcaz da bir gitmedi gurursuz herif

dsc_02324.jpg

Biz kötü yönetiliyoruz fener bizden kötü yönetiliyo nani van persie Diego meireles ozan souza gibi adamlara sırf isimleri var diye bizim 4.yildizi unutturmak için taraftarin gazını almak için dünya para bayildilar o paralara genc çok daha fazla katkı verecek potansiyelli adamlar alınirdi örn: lys mousset ,gbamin,bennasser .. şu an aklıma gelmeyen bi çok oyuncu fransa 2.lig yetenek kaynıyo şikeciler dünya para akitiyo Azize bunları batırıp kaçacak

admin ve modlardan bir rica var bu dursun bize yakışmıyor kimsenin başkan dediğini görmedim bir seferlik bi serbestlik tanısanız da dursuna en azından haftanın bir günü küfür serbest olsa :D

Nürnberg in teknik direktörü Rene Weiler Anderlecht e gitti. Puel i de istiyorlardi.

Hadi bize gel Puel reis.

Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi feshedilen Änis Ben-Hatira ile ilgileniyor. (Orange)

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da gündeminde olan Roman Neustadter için devreye girmeye hazırlanıyor. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt