Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ntvspor gorusme olumlu geçti, sneijder kalıyor derken diger muhabirler tam tersi haber yapmış.

Sneijder gidebilir ... niye ?

1.
Wes varsa ondan verim almak icin üst düzey Kanat-Forvetlerin olmalı.. o da yok. Yazık oluyor Adama.

2.
Türk takımları "mental/taktik açıdan daha basit olan 442" yı daha iyi oynayabiliyor + Terim geliyor... Wes ın gidişi daha hayırlı olabilir. Maddî yapımız da belli.
(3.) Ama yerine iyi bir "Box2Box" oyuncu alma şartı ile. En büyük sorun işareti de aslında işte bu, mevcut yönetim ile. Yerine iyi adam gelmez ise, her harikulâde kalması daha faydalı olur elbette.

Son düzenleme:
Menajer Albers'e, açıklamaları için Sneijder'e ceza verildiği ancak satışının düşünülmediği iletildi. (Milliyet)

Hamit Altıntop, yönetime kalan alacaklarından vazgeçip gelecek sezon sadece maç başı ücret alarak oynayabileceğini iletti. (Habertürk)

-Tapatalk-

SON DAKİKA: Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, Fenerbahçe ile görüşmek için kulüp binasına giriş yaptı.

-Tapatalk-

1.
Wes varsa ondan verim almak icin üst düzey Kanat-Forvetlerin olmalı.. o da yok. Yazık oluyor Adama.

2.
Türk takımları "mental/taktik açıdan daha basit olan 442" yı daha iyi oynayabiliyor + Terim geliyor... Wes ın gidişi daha hayırlı olabilir. Maddî yapımız da belli.
(3.) Ama yerine iyi bir "Box2Box" oyuncu alma şartı ile. En büyük sorun işareti de aslında işte bu, mevcut yönetim ile. Yerine iyi adam gelmez ise, her harikulâde kalması daha faydalı olur elbette.

Düşüncelerin için teşekkürler Arif ama boşver sen bunları biz senin yerine de düşünürüz.

-Tapatalk-

SON DAKİKA! Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, Fenerbahçe ile görüşmek için kulüp binasına giriş yaptı. [Ntv Spor]

1.

2.

Hayir gidemez

Biz Veysel, Sabri, Tarık Linnes ler ile uğraşalım...adamlar TAK diye GG yerine Wiel alsınlar.

Ne diyelim bilemedim.

Wiel fb binasına girecek ve kimse resim çekmicek ha ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt