Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Caner Erkin haberi okudum umarım doğru değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne olmus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner Erkin haberi okudum umarım doğru değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz Veysel, Sabri, Tarık Linnes ler ile uğraşalım...adamlar TAK diye GG yerine Wiel alsınlar.
Ne diyelim bilemedim.
geçen hafta da Roma kulüp binasındaydı,wiel'in maliyet olarak fazla geleceğini düşünüyorum,umarım alamazlar![]()
imza parası+2-2,5 arası paraya biter.dümbelek sarbi ile uzatılacagina alınabilirdi wiel.daha 27 yasındaymis.sola da lukaku geliyomus.fisek gibi olucaklar yine.en iyi 2 oyuncuyu kaybettiler derken daha da gücleniyolar.
sekiztas ile sikebahce 3-5 sene kafa kafaya götürüler.abbasdan sonrası toparlanma filan derken 5-6 sene bizden cacik olmaz.
aynen,menuieri alsaydık geçen sene keşke...Fit bir gokhan gonul wiel'den daha iyi. Wiel'i abartmaya gerek yok, hollanda milli takiminda bile dogru durust oynamiyor, ustelik ust duzey bir sag bek olsaydi fener yerine baska buyuk bir takim alirdi.
Kotu transfer degil, hele de bonservissiz aliniyorken ama yillik en az 3m kazanacaktir, o parayi hak eden bir sag bek degil
diaby ve negredo iyi olurdu ha hücuma : )
Chedjou'yu gönderip Nkoulou
Donk ve Dzemaili'yi gönderip Nuri-Kranevitter kiralık
Umut-Olcan-Tarık-Hamit-Salih-Furkan-Jose bir şekilde gönder
Forvete ise Lys Mousset ve Eren Derdiyok yapalım

SON DAKİKA! Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, Fenerbahçe ile görüşmek için kulüp binasına giriş yaptı. [Ntv Spor]