Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim hoca isini unuttu galiba dursun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Veysel, Sabri, Tarık Linnes ler ile uğraşalım...adamlar TAK diye GG yerine Wiel alsınlar.

Ne diyelim bilemedim.

gg'yi neden gözden cıkardıkları anlasıldı.

caner yerinede muhtemelen kalite bir yabancı getirirler.

bizden seneye hicbi yol olmaz. morinho'da gelse bu yönetim ile olmaz.

geçen hafta da Roma kulüp binasındaydı,wiel'in maliyet olarak fazla geleceğini düşünüyorum,umarım alamazlar :D

ClcxerbUYAETEPV.jpg

geçen hafta da Roma kulüp binasındaydı,wiel'in maliyet olarak fazla geleceğini düşünüyorum,umarım alamazlar :D

imza parası+2-2,5 arası paraya biter.dümbelek sarbi ile uzatılacagina alınabilirdi wiel.daha 27 yasındaymis.sola da lukaku geliyomus.fisek gibi olucaklar yine.en iyi 2 oyuncuyu kaybettiler derken daha da gücleniyolar.

sekiztas ile sikebahce 3-5 sene kafa kafaya götürüler.abbasdan sonrası toparlanma filan derken 5-6 sene bizden cacik olmaz.

imza parası+2-2,5 arası paraya biter.dümbelek sarbi ile uzatılacagina alınabilirdi wiel.daha 27 yasındaymis.sola da lukaku geliyomus.fisek gibi olucaklar yine.en iyi 2 oyuncuyu kaybettiler derken daha da gücleniyolar.

sekiztas ile sikebahce 3-5 sene kafa kafaya götürüler.abbasdan sonrası toparlanma filan derken 5-6 sene bizden cacik olmaz.

Roma'da net 3m euro istemiş Wiel

Fit bir gokhan gonul wiel'den daha iyi. Wiel'i abartmaya gerek yok, hollanda milli takiminda bile dogru durust oynamiyor, ustelik ust duzey bir sag bek olsaydi fener yerine baska buyuk bir takim alirdi.

Kotu transfer degil, hele de bonservissiz aliniyorken ama yillik en az 3m kazanacaktir, o parayi hak eden bir sag bek degil

Fit bir gokhan gonul wiel'den daha iyi. Wiel'i abartmaya gerek yok, hollanda milli takiminda bile dogru durust oynamiyor, ustelik ust duzey bir sag bek olsaydi fener yerine baska buyuk bir takim alirdi.

Kotu transfer degil, hele de bonservissiz aliniyorken ama yillik en az 3m kazanacaktir, o parayi hak eden bir sag bek degil
aynen,menuieri alsaydık geçen sene keşke...

Wiel Psg'den 4m,2m net kazanıyordu 2.5-3ten aşağı anlaşmaz...Biz Linnes'e 1 veriyoruz ben umutluyum Linnes'ten iyi bir ön libero gelince anlam kazanacak.

Dembele'yi yaza yaza getirecek Sergen renkdashım. Ama Fenere. :D

Negredo Beşiktaş'a gider.

Diaby'de Çin'e falan herhalde.

linnesten ben de umutluyum.carole nasıl yerin dibine sokulduğunda bu adam iyi dediysem,linneste öyle...ilk akhisar maçı yetti onun iyi olduğunu anlamak için.

Chedjou'yu gönderip Nkoulou
Donk ve Dzemaili'yi gönderip Nuri-Kranevitter kiralık
Umut-Olcan-Tarık-Hamit-Salih-Furkan-Jose bir şekilde gönder
Forvete ise Lys Mousset ve Eren Derdiyok yapalım

merhaba kuzey
merhaba guney
merhaba dogu
merhaba bati

titrine zicayim
dursun denen
soytari hokkabazi
dumbelek psikopati

Muslera
Linnes-Nkoulou-Koray(Balta)-Carole(Telles)
Kranevitter-Nuri(Selçuk)
Sinan-Sneijder-Podolski(Bruma)
Eren(Mousset)

Avrupada olmayan bir takım için gayet iyi rotasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt