- 15 Eylül 2009
- 65.585
- 11.904
- 3.163
''Gereksiz paylasim''
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet onlar altın kupa da biz damacanamıyızMedyaya gore,
FB'nin transfer listesi:
van der Wiel
Neustadter
Skrtel
Lukaku
Dembélé
Ben Arfa
Galatasaray'in listesi:
Gokhan Inler
Emrah Bassan
Engin Bekdemir
Nuri Sahin
Rodallega
evet onlar altın kupa da biz damacanamıyız![]()
gündemdeki adamları alırsalar bjk ile birlikte bize ciddi fark atarlar.
arfa-wiel-dembele-skertel-lukaku az buz adamlar deil.
Ayni seyleri gecen yaz da söylüyordun Nani ve RvP transferleri sonrasinda.
Beklemekte fayda var bence. Biz bu seneyi zaten cöpe attik bu yönetimin devam etmesiyle, bence Terim gelse "bile" kurtaramaz bizi cogunuzun düsündügünün aksine.
Ayni seyleri gecen yaz da söylüyordun Nani ve RvP transferleri sonrasinda.
Beklemekte fayda var bence. Biz bu seneyi zaten cöpe attik bu yönetimin devam etmesiyle, bence Terim gelse "bile" kurtaramaz bizi cogunuzun düsündügünün aksine.
nani yatar demistim. rvp ise ciddi anlamda is yapar. oda yapamadı.
terim bu kadroya gelmez. ancak 25-30 m euro arası bir bütceye gelir. nerden baksan bu para ile sağlam 6 topcu alınır.
çözüm fransa 2.ligi abi,TEJI SAVANIER 215-216 [HD] Buts, assists, dribbles, passes, defenses [L2T Ndeg3] Nimes Olympique - YouTube rica etsem az biraz vaktini şu videoya harcar mısın?bi izle.oyun görüşü,pasları şahane.dün keşfettim.Gecen de demistim Dursun o kadar bütceyi hayatta yaratamaz. Bütcenin olmadigi yere zaten Terim de gelmez bu saatten sonra, cünkü biliyor bu takimin transfer ihtiyacinin büyük oldugunu.
Hahahaha gökhan wiel'den iyi miFit bir gokhan gonul wiel'den daha iyi. Wiel'i abartmaya gerek yok, hollanda milli takiminda bile dogru durust oynamiyor, ustelik ust duzey bir sag bek olsaydi fener yerine baska buyuk bir takim alirdi.
Kotu transfer degil, hele de bonservissiz aliniyorken ama yillik en az 3m kazanacaktir, o parayi hak eden bir sag bek degil
Biz Veysel, Sabri, Tarık Linnes ler ile uğraşalım...adamlar TAK diye GG yerine Wiel alsınlar.
Ne diyelim bilemedim.
Gecen de demistim Dursun o kadar bütceyi hayatta yaratamaz. Bütcenin olmadigi yere zaten Terim de gelmez bu saatten sonra, cünkü biliyor bu takimin transfer ihtiyacinin büyük oldugunu.