Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famara vardı ne oldu adama ben çok beğenmiştim valahi şu çöpleri bari gönderin ulan paftan 3-5 adam oynasın sesim çıkarsa namerdim..

Aziz 4.yildizi unutturmak nani van persie v.s oyuncuları aldı 2 oyuncuya Tav aptal bi taraftarı var çünkü :) dün twitter da fenerbahçe ben arfa haberi vardı alttaki yorumlarda salağın biri bi futbolcunun Fenerle adı gecmisse fener onu alır aziz başkanım istesin robben ibrahimovic'ide alır v.s hemide yandex'le alirlarmis :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene bjk iyi transferler yapıyor fiko işi biliyor dediğimiz de onlardan hiçbişey olmaz onlar ezik onlar şampiyon olamaz deniyordu burda
şimdi şikeciler iyi transfer yapıyor diyince geçen yılda yaptılar nolucak diyen kesim aynı tamam kardeşim ne diyelim

Ayni seyleri gecen yaz da söylüyordun Nani ve RvP transferleri sonrasinda.

Beklemekte fayda var bence. Biz bu seneyi zaten cöpe attik bu yönetimin devam etmesiyle, bence Terim gelse "bile" kurtaramaz bizi cogunuzun düsündügünün aksine.

Biz ligde kac puan fark yedik kacıncı sırada bitirdik hatırlayan var mı ? Fenerbahce evet sampiyon olamadı basarılı da sayılmaz da 2. bitirdi ligi az da olsa sampiyonlar ligi sansı var hala.
Fenerin kimi aldıgının cok onemi yok ama bizim daha ilgilendiğimiz adam gibi birisi yok, bir kere zaten ortada hoca yok. En kotusu de ortada herhangi birsey yapabilecegine inanılabilecek bir yonetim yok. Şu sartlar altında bjk ve fener oyuncu gonderip kimseyi almasalar yine bizden onde baslarlar lige.

Biz hala acaba sneijder, muslera da gidecek mi? Sabri kalacak mı ? Altyapı hocası kalsa mı yerine demirorenin yoldası terim gelse mi onu tartısıyoruz.

Agustos a kadar sacma bonserivis olmayan 1-2 oyuncu dısında aklı basında transfer olmaz. O tarihe kadar terim diye oyalanır yonetim sonra Riekerink kalacak diye acıklama yapar. Sonra transferin bitisine 1 hafta kala gecen yıl yaptıgı gibi sneijder ve muslerayı gonderir sonra ne yapalım zaman kalmadı elimizdeki kadro ile devam edecegiz diye kalde cenk, oyun kurucu bilal ile devam ederiz.

Skrtel gibi adam lazim bize savunmaya zaten, öyle Neustädter gibi bombos adamlari isteyip durmayin su takima.

Adam dün efsane oynadi yine Ingiltere'ye karsi.

TD: Alman
Muslera-Linnes-Skrtel-Serdar Aziz-Carole-M'vila-Selçuk-Sneijder-Sinan-Podolski-Dembele

Şampiyonuz rahat olun.
M'vila dembele boşta suan ama bu mal yönetim ne boka yariyosa bekliyo anca bok var ya adamlar ajan olarak gelmisler bize

--------muslera------
Linnes denayer naldo carole
M'vila bennasser
Vargas sneijder poldi ( sinan )
Dembele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt