Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.731
- 25.007
- 3.343
Ulan dursun senin ben neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çözüm fransa 2.ligi abi,TEJI SAVANIER 215-216 [HD] Buts, assists, dribbles, passes, defenses [L2T Ndeg3] Nimes Olympique - YouTube rica etsem az biraz vaktini şu videoya harcar mısın?bi izle.oyun görüşü,pasları şahane.dün keşfettim.
Ayni seyleri gecen yaz da söylüyordun Nani ve RvP transferleri sonrasinda.
Beklemekte fayda var bence. Biz bu seneyi zaten cöpe attik bu yönetimin devam etmesiyle, bence Terim gelse "bile" kurtaramaz bizi cogunuzun düsündügünün aksine.
Linnes, Carole, Telles, Bruma ve Sinan herkesin ağzını açık bırakacak bu sene. Sneijder ve Muslera reislerin önderliğinde tabiki.
M'vila dembele boşta suan ama bu mal yönetim ne boka yariyosa bekliyo anca bok var ya adamlar ajan olarak gelmisler bizeTD: Alman
Muslera-Linnes-Skrtel-Serdar Aziz-Carole-M'vila-Selçuk-Sneijder-Sinan-Podolski-Dembele
Şampiyonuz rahat olun.
TD: Alman
Muslera-Linnes-Skrtel-Serdar Aziz-Carole-M'vila-Selçuk-Sneijder-Sinan-Podolski-Dembele
Şampiyonuz rahat olun.
Skrtel gibi adam lazim bize savunmaya zaten, öyle Neustädter gibi bombos adamlari isteyip durmayin su takima.
Adam dün efsane oynadi yine Ingiltere'ye karsi.
T.D: Terim
Muslera-Sabri-Semih-Serdar-Carole-Song-Selçuk-G.Ramirez-Podolski-Sinan-Bruma
şampiyonuz inşallah.
Nkoulou iş görmez mi diyorsun
Benim kadro senin kadroyu döver net.