Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nkoulou iş görmez mi diyorsun
N'koulou naldo paketi yapsak naldo boşta suan tecrübesi yüksek hava toplarinda iyi liderlik özelliği var 2 sene idare eder bizi 2 sene sonra mali yapı biraz toparlanirsa n'koulounun yanına başka birini alırız

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

N'koulou naldo paketi yapsak naldo boşta suan tecrübesi yüksek hava toplarinda iyi liderlik özelliği var 2 sene idare eder bizi 2 sene sonra mali yapı biraz toparlanirsa n'koulounun yanına başka birini alırız

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Degil Schalke ile anlasti.

Ay basindan beri demisdim, bu transferler gelecek ay basliyacak diye. Muhtemelen ay ortasinda. Bu dursun CAS MAS felan derken iyice sicar ortaliga

Aylar öncesi yazdigim gibi bundan sonra yabanci oyuncu alma konusunda ciddi sekilde sIkIntI yasayacagiz. Bakin gidenler bile geri dönmek istemiyor. (Dzemaili, Telles)

Bunlara Bruma da katilacaktir. Großkreutz her ne kadar mal olsada yarim sezon sonra kacip gitti. Linnes yarim sezon sonrasi pisman olmustur.

Sirf burdan bile bazi seylerin yolunda gitmedigini anlamak gerekir. Galatasaray camiasi ise uyuyor.

Bizim kamp dönemi ne zaman başlıyor beceriksiz çapsız dursun kamp yapılacak yeri oteli felanda ayarlayamaz şimdi

hic sevmiyorum bunlari ama iyi calisiyorlar

Ben de sevmiyorum ama hem iyi calisiyorlar hem de adamlarin tas gibi altyapisi var süper topcular cikariyorlar. Makine gibi tikir tikir isliyor yeminle.

Son senelerde cikan adamlara bakarsak Özil, Draxler, Meyer, Sane, Matip, Neuer, Fährmann, Höwedes gibi isimler var. Bizde ise son 15 senede sadece Arda var.

Oostende'den bu sezon ayrılmak isteyen Jordan Lukaku ile G.Saray, Psv, Torino ve Watford ilgileniyor. [Voetbalkrant]

telles giderse,bu gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt