Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araya karismak gibi olmasin ama bence arkadas hakli. Ben de yillardir bu görüsü savunuyorum, Gökhan cok ama cok abartiliyor. Herkesin lanse ettigi kadar iyi bir bek degil, en azindan son yillarda öyle degil.

Adam 2-3 sene tas gibi top oynadi hala o dönemin ekmegini yiyor. Gercekler acidir ama Sabri'den öyle ahim sahim bir üstünlügü yok benim gözümde. Hele hele milli takim performansi her zaman hayal kirikligi olmustur. Adim gibi eminim Sabri oynasaydi bu turnuvada ya da Sener en az bu Gökhan kadar oynarlardi hatta daha iyi oynayacaklarini düsünüyorum. Sener eleme grubunda gayet iyi maclar cikariyordu Gönül yokken. Hollanda karsisinda mesela Depaya adim attirmamisti.

Perisic ve Srna Gönül ve Caneri resmen maymun ettiler ilk macta. 35'lik Srna Caner ile kedinin fareyle oynadigi gibi oynadi.

Gökhan ust duzey bir sag bek degil zaten, ama arkadas sisirilmis balon diyor, sende sabri'yle kiyaslama gozunu seviyim, gökhan bu yil pek iyi performans gostermedi kabul, hirvatistan ve ispanya maclarinda da etkili olamadi ama 2-3 maca bakmak dogru olmaz, genele bakacaksin. Gokhan'in EURO 2016'da kotu performans sergilemesi takimdan da etkileniyor, eger takimin kotuyse sende cogu zaman kotu oynarsin, bide ustelik onunde dogru durust kanat oyuncu oynamiyor ver kac yapmak icin, calhanoglu hep iceriye giriyor.

Caner konusuna gelince, caner ofansif olarak cok iyi bir bek, ofansif anlamda takimda katkisi inanilmaz ama defansif anlamda cok kotu, hirvatistan ve ispanya macinda defansif oynadigimiza gore caner'den faylanmak zor.

Sener konusunda hemfikiriz, hollanda'ya karsi depay'a adim attirmamisti, iyi bir bek aslinda ama gokhan kadar sagdan bindiremiyor ve etkili olamiyor.

Yeni sezonu düsündükce icim daraliyor resmen.

Teknik direktör yok, gidecek oyuncular belli degil, gelecek oyuncular konusuna girmiyorum bile. Gelecek karanlik.

Kesin Bilgi.

Telles, Dzemaili ve Bruma seneye bizimle degil.

Liselisinin de.... Alaylısının da...... Dursununun da.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bruma yillik 2-3m avro kazanmiyor.

Yasin ve Olcandan kurtulmamiz lazim, Brumadan degil.

Brumanin ayagina top gelince insan heyecanlaniyor,

Yasinin ayagina top gelince insan küfür etmeye başliyor.

Yerlerine 3 tane cop alirlar Dursun ve tayfasi rahatlar. Sonunda biri gidip yuzunu dagitacak zaten.

Yahu yok mu aranızda hayattan elini eteğini çekmiş birisi? Şu Dursun'u artık birisi vursun. Yeminle halk kahramanı olur o kişi.

istifa edin şerefsizler

Moderatör tarafında düzenlendi:
bruma'yı satmak tam bir gerizekalılık olur çoçuk daha 21 yaşında ve gelişim süreci devam ediyor..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Görünen o ki Bruma Telles Dzemaili bu oyuncuları satıp tra nsfer bütçesi olusturucaz Bruma yi belkide satmazlar şimdi Terim gelirse gitmez kesin bırakmaz kendisi aldırdı o kadar.

Telles 7 milyon
Dzemaili 4 milyon
Donk çine 3 milyon
Yasin 2-3 milyon sat
Tarik 2 milyon
Furkan ozcal umut gündoğan sercan yıldırım gibi bir de kiraya vereceğimiz oyunculardan da 2-3 milyon gelse 20 milyon al sana bütçe.

Bu bütçeyle
Bi sol bek hücum yönü kuvvetli Jordan Lukaku 3-3.5milyon
Bi ön-libero Yann MVila Alex Song beleş ikisinden biri mesela birleşe
Bi stoper adam gibi Skertel gibi 5 milyon oraya ayır
Denayeri 1 sene daha kirala yanina 500.000
Dembele yi al bonservissiz
Dzekoyu kirala 1 milyona
1 tanede dikine iyi giden sağlam bi kanat al
10 milyon harcadın + sağlam bir kanat oyuncusuyla uçar bu takım zaten. Tarih Terim in gelmesini istemiyorum ama gelipte bu değişimi yapabilecek belkide tek TD.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Görünen o ki Bruma Telles Dzemaili bu oyuncuları satıp tra ster bütçesi olusturucaz Bruma yi belkide satmazlar şimdi Terim gelirse gitmez kesin bırakmaz kendisi aldırdı o kadar.

Telles 7 milyon
Dzemaili 4 milyon
Donk çine 3 milyon
Yasin 2-3 milyon sat
Tarik 2 milyon
Furkan ozcal umut gündoğan sercan yıldırım gibi bir de kiraya vereceğimiz oyunculardan da 2-3 milyon gelse 20 milyon al sana bütçe.

Bu bütçeyle
Bi sol bek hücum yönü kuvvetli Jordan Lukaku 3-3.5milyon
Bi ön-libero Yann MVila Alex Song beleş ikisinden biri mesela birleşe
Bi stoper adam gibi Skertel gibi 5 milyon oraya ayır
Denayeri 1 sene daha kirala yanina 500.000
Dembele yi al bonservissiz
Dzekoyu kirala 1 milyona
1 tanede dikine iyi giden sağlam bi kanat at
10 milyon + sağlam bir kanat oyuncusuyla uçar bu takım zaten.

la olm bırakın şu bütçe hesaplamayı siz manyak mısınız? yakında bütçesini yapacağınız Galatasaray bile kalmayacak ortada omg.

la olm bırakın şu bütçe hesaplamayı siz manyak mısınız? yakında bütçesini yapacağınız Galatasaray bile kalmayacak ortada omg.

Orası öyle ama bütçe olmadan bi halt olmaz TD bile gelmez zaten gelmiyorlar anca oyuncu satıp bütçe oluşursa adam alabilcez yoksa transfer beklemeyin.

Takımda gelecek adına heyecan veren 2-3 futbolcu var. Onu da göndermeye çalışıyorlar. Elinde doğru dürüst orta sahan yok, Dzemaili gibi oyuncuya sahipsin, göndermeye çalışıyorsun. Elinde doğru dürüst kanat oyuncusu yok, Bruma gibi her iki kanatta oynabilen 21 yaşında genç bir oyuncuyu gönderme gayretindesin. Carole sakatlansa sol bekte göbeği kendinden bile güzel Olcan'a emanetsin, Telles'i göndermeye çalışıyorsun.

Dursun AA! Yeter artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt