- 16 Haziran 2010
- 208.820
- 162.488
- 6.838
Linnes i de satabilir bunlar ha. Sag kanat Sabri ve Salih Dursun a emanet olur :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünen o ki Bruma Telles Dzemaili bu oyuncuları satıp tra nsfer bütçesi olusturucaz Bruma yi belkide satmazlar şimdi Terim gelirse gitmez kesin bırakmaz kendisi aldırdı o kadar.
Telles 7 milyon
Dzemaili 4 milyon
Donk çine 3 milyon
Yasin 2-3 milyon sat
Tarik 2 milyon
Furkan ozcal umut gündoğan sercan yıldırım gibi bir de kiraya vereceğimiz oyunculardan da 2-3 milyon gelse 20 milyon al sana bütçe.
Bu bütçeyle
Bi sol bek hücum yönü kuvvetli Jordan Lukaku 3-3.5milyon
Bi ön-libero Yann MVila Alex Song beleş ikisinden biri mesela birleşe
Bi stoper adam gibi Skertel gibi 5 milyon oraya ayır
Denayeri 1 sene daha kirala yanina 500.000
Dembele yi al bonservissiz
Dzekoyu kirala 1 milyona
1 tanede dikine iyi giden sağlam bi kanat al
10 milyon harcadın + sağlam bir kanat oyuncusuyla uçar bu takım zaten. Tarih Terim in gelmesini istemiyorum ama gelipte bu değişimi yapabilecek belkide tek TD.
la olm bırakın şu bütçe hesaplamayı siz manyak mısınız? yakında bütçesini yapacağınız Galatasaray bile kalmayacak ortada omg.
isterse bakmasınn .. yönetim bir halttan anlamıyor bunu sokaktaki çocuğa sorsan bilir ve bu duruma düşen biri görevi bırakır bizdeki hemen yalanlıyo uzun zamandır böyle bir hain görmedi Galatasaray unutulmucakk tarihe yazdın adını bravoKarabükspor, kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal'ı kiralamak istiyor. Yönetim teklife sıcak bakıyor. (*********************)
Orası öyle ama bütçe olmadan bi halt olmaz TD bile gelmez zaten gelmiyorlar anca oyuncu satıp bütçe oluşursa adam alabilcez yoksa transfer beklemeyin.
LİGTVGeverifieerd account@LigTV 52 sec.52 seconden geleden
Galatasaray Telles, Bruma ve Dzemaili'ye teklif bekliyor! https://lig.tv/6l8v
Brumayi satmayin lan
@Salman Arslan