Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes i de satabilir bunlar ha. Sag kanat Sabri ve Salih Dursun a emanet olur :S

Görünen o ki Bruma Telles Dzemaili bu oyuncuları satıp tra nsfer bütçesi olusturucaz Bruma yi belkide satmazlar şimdi Terim gelirse gitmez kesin bırakmaz kendisi aldırdı o kadar.

Telles 7 milyon
Dzemaili 4 milyon
Donk çine 3 milyon
Yasin 2-3 milyon sat
Tarik 2 milyon
Furkan ozcal umut gündoğan sercan yıldırım gibi bir de kiraya vereceğimiz oyunculardan da 2-3 milyon gelse 20 milyon al sana bütçe.

Bu bütçeyle
Bi sol bek hücum yönü kuvvetli Jordan Lukaku 3-3.5milyon
Bi ön-libero Yann MVila Alex Song beleş ikisinden biri mesela birleşe
Bi stoper adam gibi Skertel gibi 5 milyon oraya ayır
Denayeri 1 sene daha kirala yanina 500.000
Dembele yi al bonservissiz
Dzekoyu kirala 1 milyona
1 tanede dikine iyi giden sağlam bi kanat al
10 milyon harcadın + sağlam bir kanat oyuncusuyla uçar bu takım zaten. Tarih Terim in gelmesini istemiyorum ama gelipte bu değişimi yapabilecek belkide tek TD.

BU kadar ayrıntıya gerek yok ayrıca transfer için nakit paraya da gerek yok boşta olan kulüplerinin istemediği bir ton oyuncu var. Hayvani maaş yükü oln saçma oyuncular var bu rakam aşağı yukarı 17 milyon euro. Sadece bu oyunculardan kurtulsan üzerine 3 milyon euro katıp 10 tane türkiye ligi üstü oyuncu alırsın.

AMA ALMAK İSTEMİYORLAR AMAÇ SPORTİF BAŞARI DEĞİL İLK GELDİĞİNDE BİRİLERİNİN AĞZINDAN KAÇIRDIĞI "BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN GAYRİMENKULLER SPORTİF BAŞARI DEĞİL." AMAÇ İŞTE TAM OLARAK BU SENEYE DE İLK 4 DIŞINDA OLUP -200 MİLYON LİRA HANEYE YAZDIRACAKLAR. SONRA OTEL RİVA ACİLEN SATIŞA ÇIKARILACAK.

Ama yapılması gereken oteli yapıp sermaye artırımı için kullanmak olmalıydı. Çok değil 5 sene sonra elde gayrimenkul kalmayınca herkes rahatlar

la olm bırakın şu bütçe hesaplamayı siz manyak mısınız? yakında bütçesini yapacağınız Galatasaray bile kalmayacak ortada omg.

Orası öyle ama bütçe olmadan bi halt olmaz TD bile gelmez zaten gelmiyorlar anca oyuncu satıp bütçe oluşursa adam alabilcez yoksa transfer beklemeyin.

Kızıyoruz ediyoruz aziz tuttu gökhanın kalktan bir tarafını gidip dünya yıldızla anlaşarak bir güzel indirdi? Adam dedi ki gidiyorsan git senin gibi 100 tane bulurum ben..Adam ne yapıyor ediyor klübünün ismini küçültmüyor, birde bize bakın bırakın transferi songu dembeleyi , telles bruma dzamaili satmayı düşünuyoruz, S10 ne olacak belli değil, Poldi aynı şekilde,

ayıp be kardeşim..

Karabükspor, kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal'ı kiralamak istiyor. Yönetim teklife sıcak bakıyor. (*********************)

Bruma hariç kiralıkta herkes gidebilir, hatta gitmelidir

Karabükspor, kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal'ı kiralamak istiyor. Yönetim teklife sıcak bakıyor. (*********************)
isterse bakmasınn .. yönetim bir halttan anlamıyor bunu sokaktaki çocuğa sorsan bilir ve bu duruma düşen biri görevi bırakır bizdeki hemen yalanlıyo uzun zamandır böyle bir hain görmedi Galatasaray unutulmucakk tarihe yazdın adını bravo

Ben diyorum bakın Euro 2016 sonrası Terim geri dönecek Sneijder gidecek tüm bu olaylar bunu gösteriyor eğer öyle birşey olursa 4-4-2ye döneriz Podolski'nin yanına Eren i alıp kanatlar Sinan Bruma ortaya muhtemelen biri Song olacak yanına Dzemaılı Stoper'ede sağlam bir lider stoper ile sadece 2 transfer bakın takıma çağ atlatır Eren +Baba Stoper

1 solbek (alternatif)
2 stoper
2 orta saha
1 kanat
2 forvet

bunlari yapacak bir yonetim goremiyorum. ve malesef bunun asagisi bizi kurtarmaz.

4-4-2 ye geçip Eren+Badou Ndiaye+Song(M'Vila)+Subotic(Skrtel) herşeyi değiştirir

FT gelirse Selcuk da gidebilir yanliz. Buragin Prim olayindan sonra aralari acilmis diye duydum

Yahu kardesim anladik baskan basiretsizin teki de muhalif kimse yok mu bu kulupte onlar ciksin konussun bari.takim basarili oldugunda bi suru gereksiz adam cikip yonetimi yerden yere vurmasini biliyor.ulan ne hale geldik yeter artik yeter sinir küpü oldum patlicam artik:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt