Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her iş gelişi bir umut foruma bakıyorum belki birşeyler olmuştur diye ama yaprak kımıldamıyor. Ulan biz hersene bunu çekmez zorundamıyız.? Bu şeref yoksunlarını kim başımıza bela ediyor.?

Dursun'la sınanmaya devam ettikçe Aziz'in politikaları daha çok hoş gelecek bize. Adam şikenin de kralını yapıyor, transferin de.

0Dz15R.gif

Denizli'nin istifasının üzerinden tam 110 gün geçti.
Eğer Terim gelmeyecekse ki hiç sanmıyorum, bu kadar uzun sürede hoca bulamamanın izahı yoktur. İstifa beklemekte gereksiz, adamlar pişkin pişkin oturuyorlar. O zaman taraftarın yürüyüş falan birşeyler yapıp kamuoyu yaratması lazım.
Böyle rezalet olmaz, şu koskoca camianın düştüğü duruma bakın.
Antalya'nın dar gömlek başkanı bizimle dalga geçme cüretini nasıl kendisinde bulabiliyor?
Bu camianın önde gelenleri şu hale nasıl göz yumuyor?
Kayyuma devrolsak çok daha iyiymiş dedirttiler insana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok güzel bir izahı var renktaş DURSUN

Trabzonspor, Nice'le sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki sağ bek Jeremy Pied ile görüşmelere başladı. (L'Equipe)

Gece 12 de yeni hocamız sinyal verebilir ama Çekler vurursa yok çıkarsak gruptan 15 gün daha bekleriz terim mi riekerink mi diye

Elektrik bölümünü bitirdim is bulamadım 1 seneye yakın markette çalıştım iskura başvuru yaptım depoya gircektim tanış bi yere devlet tesvikiyle başvurular iptal oldu devlette ödenek yokmuş vodafone da çalışan bi arkadas var o yanıma alabilirim seni dedi ondan haber bekliyorum işsizlik ne zormuş ya cepte para yok boş boş aksama kadar vakit gecmiyo insan boş durunca sıkıntı daha çok büyüyo kız muhabbeti olsun ev sıkıntısı olsun düşündükçe insan kafayı yiyo

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avmlerdeki fast food firmalarına baktın mı kardes. Uni bitirdiysen eğer asistan müdür olarak alabiliyorlar işe. Maaşı da brüt 3000-3500 arası değişiyo.

D5803 cihazımdan gönderildi

Avmlerdeki fast food firmalarına baktın mı kardes. Uni bitirdiysen eğer asistan müdür olarak alabiliyorlar işe. Maaşı da brüt 3000-3500 arası değişiyo.

D5803 cihazımdan gönderildi
Yok renktas bakmadim onada bakarım bakmadigim bi o kaldı :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax 20 yasindaki kolombiyali stoper Davinson Sanchez ile 5 yillik sozlesme imzaladi. Barcelona ve basel de ilgilenmisler bu oyuncuyla. Bunun yaninda 19 yasindaki kolombiyali forvet Mateo Cassierra'yi de aldilar... Ikisine toplam 10m bonservis odediler, 3-4 yil sonra 20-30m+ bir takima satarlar artik... Adamlarda scout ekibi calisiyo ve scout ekibine guven var...

Bakalim bizim scout ekibi yonetime kimleri aldiracak.

SON DAKİKA - Real Madrid, Alvaro Morata'nın geri alma opsiyonunu kullandıklarını ve transfer ettiklerini açıkladı.

Ajax 20 yasindaki kolombiyali stoper Davinson Sanchez ile 5 yillik sozlesme imzaladi. Barcelona ve basel de ilgilenmisler bu oyuncuyla. Bunun yaninda 19 yasindaki kolombiyali forvet Mateo Cassierra'yi de aldilar... Ikisine toplam 10m bonservis odediler, 3-4 yil sonra 20-30m+ bir takima satarlar artik... Adamlarda scout ekibi calisiyo ve scout ekibine guven var...

Bakalim bizim scout ekibi yonetime kimleri aldiracak.
Adamlar parayı verip alıyor ama. Bizim scout ekibi de fena değil, eminim güzel oyuncular öneriyorlardır ama en az 4-5 milyondan açıyorlar piyasayı.biz de o parayı veremiyoruz tabi.

Dursunun sosyal hesabı gibi birşey vardı Web sitesi de olabilir,toplu olarak ailesine baştan sona selam yollasak, gerçi popüler oldum Türkiye ana bacı selam yolluyor diye daha yağlanır o güzel sıfatı.

Trabzonspor, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Luis Ibanez ile transfer görüşmesine başladığını KAP'a duyurdu.

Barcelona hesaplarından Alex Song Galatasaray ile anlaşmış,Barcelona'dan bonservisini bedavaya almaya Çalışıyor deniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt