Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016 yılında hiçbirşeyin milli dava olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın. İş varsa karşılığı da verilmeli. Sen zorunlu askerliği kaldırıyosun daha neyin milli davası bu? Ha verilen paralar çok fazla dersen bence de çok fazla. Ama bu farklı bir tartışma konusu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim ülkenin yönetim anlayışından kaynaklanıyor bu,yıldan devirden falan değil.Kaç gündür primler ve teknik direktörlerin aldıkları maaşlar yazılıyor çiziliyor,en yüksek primler bizde.Çoğu ülke prim bile vermiyor,Rus teknik direktörü sadece başarılarda,kazanılan maçlarda para alıyor örneğin.Bizim eşşekler para para diye sayıklayıp duracaksa kapatılsın milli takım,çok daha iyi.İstediğin kadar başarılı ol,o ruh o motivasyon yoksa meşruiyetini kaybetmiş demektir o milli takım.

Orta sahada şuan Bilal'in gitmesiyle sadece Selçuk ve Dzemaili kaldı. 3 transfer şart orta sahaya. Diğer zevatları adamdan saymıyorum zira bizde oynayacak meziyetleri yok. Donk monk Rodriguez gönderilmeli.

Adam basın toplantısının sonunda teşekkür edip hoş geldiniz dedi büyük baskan budur.

FLAŞ! - Dursun Özbek: "Sneijder, Muslera, Podolski ve Telles diyorsunuz ama bunların içerisinde satılacak bir oyuncu yok."

Son cümlelere bak ''Teşekkür ederiz, hoş geldiniz'' gelde gulme :D

Sneijder muslera podolski telles
Satılacakmı bu söylediklerinden satılacak futbolcu yok dedi beşgen ABV

Biri de demedi ki Riekerink ile devam etmeyi düşünüyor musunuz. En önemli sorulardan biri buydu bence.

Dursun Özbek: "Transfer bütçesi için plan yaptık. UEFA ile anlaşma var. Her şeyi düşünerek Serdar'ı aldık. İstesek de limiti geçemeyiz."

en fazla 3,5 milyon avrodur ya.bu arada furkan-bilal ve sercan katkı sağlar bursaya.onu diyim.iyi futbolcular.

Bruma, Telles, Sneijder, Muslera, Chedjou ve Podolski'nin içlerinden 2 tanesini satacağını düşünüyorum. Telles ve Chedjou olur bunlar yüksek ihtimal.

Sonra da bu Dursun'u kalaylayınca 5 gün kodese tıkılıyoruz arkadaş.1-2 gün verseler yine neyse.Şu adama sövülmez de ne yapılır

bilale üzüldüm ama bi yandan birhan vatanseveri,oğuzan kayarı falan düşünüyorum.yani bunlardan biri bile kadroda olup katkı verse gelecek için iyi.

Chedjou çöpünü satmayıp bide oynatırım derse şampiyonluk zor. Yedekte tutulacak ise bir şey demem

Telleside yedeğe çek ama dursun başkan kim olduğunu bilmiyordur
Aslolan Galatasaray !!!

bilal gitmek istemiyo diyolar.jem karacan-tarık-olcan seve seve verilebilir.

Bilal'a çok haksızlık ettik. Geçen sezon sürekli oynamamasına ve takımın berbat olmasına rağmen 8 gol, 5 asist yaptı. Daha ne yapsın adam? Yerliler arasında Bilal bu takımdan en son gidecek oyuncuydu. Yalnız Bilal'in gönderilmesi yönünde rapor gelmişse, Riekerink kalıcı bence. Çünkü Riekerink geldikten sonra fazla tercih etmemişti Bilal'i.

Başkan'ın niyeti belli oldu , yarın cas zaten kararı onaylayacak rikiringi de buna bahane göstererek devam ettik diyecek. Zaten onun raporu ile azizi almışız , vay be koca GS takımının teknik direktörünüze bak. Hayırlısı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giden oyuncular kiralık mı gitti yoksa bonservisiyle mi beyler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt