Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar Belediye Başkanı Özgür Sancara açıklama yaptı şimdi radyoda;"Görüşme yapmadık,Rodallega tatilde tatilden sonra bizimle devam edecek"

Eren'i tercih ederim ben Rodellega yerine. Bizim alacağımızı düşündüğümüz Dembele ve elimizdeki Podolski-Sinan gibi alternatifleri düşününce Eren daha büyük bir eksiği kapatır.

Rodallega bir mac dahi kacirmamis gecen sezon 34 macta 19 gol 1 asist konusulan fiyatlar Dogru ise cok güzel bir hamle

Galatasaray, Rodallega'yı 2+1 yıllığına renklerine bağladı. Akhisar'a 1.8M € bonservis bedeli ödenecek. (NTV Spor)

Dzemaili'de giderse takımda orta saha kalmadı farkındaysanız ki geçen sene de zaten yoktu. Donk ve Selçuk'tan başka kim var şu an orta sahada görev alabilecek ?

José kaldi sadece.
Çok komik gerçekten, bence 3'ü de birbirinden kötü bana kalsa sadece Jose'yi tutarım onların arasından o da iyi olduğu için değil iyi olma ümidi "hala" vaat ettiği için. Neyse gerçekte olacak olan ne ? Selçuk kalacak, Jose gidecek, Donk itelenebilirse birine gidecek eee biz kaç tane orta saha alacağız afedersiniz hangi birine paramız yetecek hadi bir şekilde ana kadroya yeterli oyuncular aldık diyelim ki bu en az 2 oyuncuya tekabül ediyor bunları kim rotasyon edecek bunları kim bulacak vs ? Bildiğin koca bir boşluk var şu an takımın tam kalbinde ve burda kuracağımız uyum çok önemli en azından birlikte kamp geçirmeleri gerek ama bunu ne zaman yaptık ki lig başlayınca birbirilerini tanımalarını bekleriz artık..

Çok komik gerçekten, bence 3'ü de birbirinden kötü bana kalsa sadece Jose'yi tutarım onların arasından o da iyi olduğu için değil iyi olma ümidi "hala" vaat ettiği için. Neyse gerçekte olacak olan ne ? Selçuk kalacak, Jose gidecek, Donk itelenebilirse birine gidecek eee biz kaç tane orta saha alacağız afedersiniz hangi birine paramız yetecek hadi bir şekilde ana kadroya yeterli oyuncular aldık diyelim ki bu en az 2 oyuncuya tekabül ediyor bunları kim rotasyon edecek bunları kim bulacak vs ? Bildiğin koca bir boşluk var şu an takımın tam kalbinde ve burda kuracağımız uyum çok önemli en azından birlikte kamp geçirmeleri gerek ama bunu ne zaman yaptık ki lig başlayınca birbirilerini tanımalarını bekleriz artık..
Normalde 5 tane orta saha oyuncusu sart. Yani suanda 3 tane var, bunlardan biri daha gider diye tahmin yurutuyorum yani kaliyor 2. Bu demek 3 yeni orta saha oyuncusu sart. Nasil yaparlar bilemem ama 3 tane adam gibi adam almadan sezonu acmasinlar sakin.

anlasilan bir sezon daha avrupaya gitmeye niyeti yok dursunun transferlere bakilirsa, bize ilk 11de oyniyacak takima level atlatiracak oyuncular gerek dursun idare edecek oyuncular degil

Galatasaray sratlarina göre hizli girdik transfere beyler. Hadi hayirlisi. Dursun dumbosu costu

Hüseyin Eryüksel (Akhisar Bşk): "Haberler nasıl çıkıyor, anlamıyorum. Rodallega için Galatasaray'la yaptığımız bir anlaşma yok." (Radyospor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt