Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Rodayega ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisar Belediye Başkanı Özgür Sancara açıklama yaptı şimdi radyoda;"Görüşme yapmadık,Rodallega tatilde tatilden sonra bizimle devam edecek"
Adamın serbest kalma maddesi varmış galiba, öyleyse gorusme yapmayiz tabi.Akhisar Belediye Başkanı Özgür Sancara açıklama yaptı şimdi radyoda;"Görüşme yapmadık,Rodallega tatilde tatilden sonra bizimle devam edecek"
Dzemaili'de giderse takımda orta saha kalmadı farkındaysanız ki geçen sene de zaten yoktu. Donk ve Selçuk'tan başka kim var şu an orta sahada görev alabilecek ?
Çok komik gerçekten, bence 3'ü de birbirinden kötü bana kalsa sadece Jose'yi tutarım onların arasından o da iyi olduğu için değil iyi olma ümidi "hala" vaat ettiği için. Neyse gerçekte olacak olan ne ? Selçuk kalacak, Jose gidecek, Donk itelenebilirse birine gidecek eee biz kaç tane orta saha alacağız afedersiniz hangi birine paramız yetecek hadi bir şekilde ana kadroya yeterli oyuncular aldık diyelim ki bu en az 2 oyuncuya tekabül ediyor bunları kim rotasyon edecek bunları kim bulacak vs ? Bildiğin koca bir boşluk var şu an takımın tam kalbinde ve burda kuracağımız uyum çok önemli en azından birlikte kamp geçirmeleri gerek ama bunu ne zaman yaptık ki lig başlayınca birbirilerini tanımalarını bekleriz artık..José kaldi sadece.
Normalde 5 tane orta saha oyuncusu sart. Yani suanda 3 tane var, bunlardan biri daha gider diye tahmin yurutuyorum yani kaliyor 2. Bu demek 3 yeni orta saha oyuncusu sart. Nasil yaparlar bilemem ama 3 tane adam gibi adam almadan sezonu acmasinlar sakin.Çok komik gerçekten, bence 3'ü de birbirinden kötü bana kalsa sadece Jose'yi tutarım onların arasından o da iyi olduğu için değil iyi olma ümidi "hala" vaat ettiği için. Neyse gerçekte olacak olan ne ? Selçuk kalacak, Jose gidecek, Donk itelenebilirse birine gidecek eee biz kaç tane orta saha alacağız afedersiniz hangi birine paramız yetecek hadi bir şekilde ana kadroya yeterli oyuncular aldık diyelim ki bu en az 2 oyuncuya tekabül ediyor bunları kim rotasyon edecek bunları kim bulacak vs ? Bildiğin koca bir boşluk var şu an takımın tam kalbinde ve burda kuracağımız uyum çok önemli en azından birlikte kamp geçirmeleri gerek ama bunu ne zaman yaptık ki lig başlayınca birbirilerini tanımalarını bekleriz artık..
anlasilan bir sezon daha avrupaya gitmeye niyeti yok dursunun transferlere bakilirsa, bize ilk 11de oyniyacak takima level atlatiracak oyuncular gerek dursun idare edecek oyuncular degil
Hüseyin Eryüksel (Akhisar Bşk): "Haberler nasıl çıkıyor, anlamıyorum. Rodallega için Galatasaray'la yaptığımız bir anlaşma yok." (Radyospor)