Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wes muslera poldi telles i ve ched satılmayacak demiş başkan doğrumu kine .. Ha bu arada rodallega h.o

neden mi kötü bakiyorum Serdar Transferine ? Hala ayni seviyede, boy ise zaten 183, biz zaten hava toplarinda cok zorlaniyoruz ve kolay gol yiyoruz, gel mis bide ufak birisini koyuyoruz. Ben hemde yabanci kurali olmayan bir ligte, neden Futbol zekasi ile futbol ahlaki düsük olan oyunculara okadar para veriyim ki ? Bizim türk Futbolcularin yüzde 95 i nerde duracagini bile bilmiyor, ancak 30 yaslarinda yavas yavas ögreniyorlar.

neden mi kötü bakiyorum Serdar Transferine ? Hala ayni seviyede, boy ise zaten 183, biz zaten hava toplarinda cok zorlaniyoruz ve kolay gol yiyoruz, gel mis bide ufak birisini koyuyoruz. Ben hemde yabanci kurali olmayan bir ligte, neden Futbol zekasi ile futbol ahlaki düsük olan oyunculara okadar para veriyim ki ? Bizim türk Futbolcularin yüzde 95 i nerde duracagini bile bilmiyor, ancak 30 yaslarinda yavas yavas ögreniyorlar.
Ben boy konusu için konusucam sadece serdar zamanlamasi ve hava toplarinda iyi bir oyuncu.

serdar 1.83 boyunda hava toplarında sağlam bir isim. illa 1.90 olmasına gerek yok yani şimdi ramosta 1.83 dicem ramosla serdarı mı kıyaslıyorsun diyen çıkar :)

-------------- Dembele (Rod) ------------

----- Poldi ------ SN --------- Brum (Sin)

------- Ndiaye ------ Veloso -------------

Carole ---- Aziz ---- Balta ------- Yaruba

-------------- Muslera ---------------------

Nuri sahin selcugu cebinden cikarir,dortmundta ilk onbir oynarken agir sakatlik gecirdi,bakmayin siz fatih hocanin milli takimda oynatmadigina,agir abileri kenarda tutmak gurbetci futbolcuyu kenarda tutmaktan daha zor
üstelik nuri selcuk yanyana oynayabilir,biz melonun agresifliginden cok topun bizde kalmasini sagladigi icin ariyoruz

Galatasaray, River Plate'den Éder Álvarez Balanta ile anlaştı. (El Mundo Deportivo)

edit: baktım bulamadım yalan haber heralde

Son düzenleme:
Josue'yi alınca Sneijder'i yollamayacaklarsa kabul.Satın Telles'i.

ClkCHGiWIAEwiCV.jpg:large

Porto 6 milyon artı maicon u versin ok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Portoya bak hele o kadar para kazanıyorsunuz 10m düz atın gidin kardeşim bu ne pintilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt