Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Wes muslera poldi telles i ve ched satılmayacak demiş başkan doğrumu kine .. Ha bu arada rodallega h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben boy konusu için konusucam sadece serdar zamanlamasi ve hava toplarinda iyi bir oyuncu.neden mi kötü bakiyorum Serdar Transferine ? Hala ayni seviyede, boy ise zaten 183, biz zaten hava toplarinda cok zorlaniyoruz ve kolay gol yiyoruz, gel mis bide ufak birisini koyuyoruz. Ben hemde yabanci kurali olmayan bir ligte, neden Futbol zekasi ile futbol ahlaki düsük olan oyunculara okadar para veriyim ki ? Bizim türk Futbolcularin yüzde 95 i nerde duracagini bile bilmiyor, ancak 30 yaslarinda yavas yavas ögreniyorlar.
serdar 1.83 boyunda hava toplarında sağlam bir isim. illa 1.90 olmasına gerek yok yani şimdi ramosta 1.83 dicem ramosla serdarı mı kıyaslıyorsun diyen çıkar![]()
Sana göre song dembele de burdaydı daha tutan duyumunu göremedimRodallega ismi kulağıma gelmedi.
Ayrıca Yalanlama da geldi.
Wes muslera poldi telles i ve ched satılmayacak demiş başkan doğrumu kine .. Ha bu arada rodallega h.o
@PesindeyizApp adlı kişinin Tweetine göz at: Peşindeyiz! sur Twitter : "SON DAKIKA | Porto Telles icin 6 milyon € + Josue 'yi onerdi. Yonetim duşunme kararı aldı."
Berbat bir teklif olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim.