Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an şahsen kimseye inanmıyorum serdar aziz dün gece menajeri açıklamasa hiç kimse adını bile geçirmiyodu..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herif dembele hayırlı olsun dese kimse iplemez wes gidiyor deyince maşallah kaynak sağlam oluyor

Adam her aciklamasinda mutluyum diyor, zorla gönderecek yavsaklar.

Abicim ne Sneijderin gitmesi ya.
Rie zaten kalsin
FT defolsun gitsin

Bunlar güzel haberler

evet ama cinler beklemicek kadar aptal degiller, vardir yüzde yüz o madde, ama cinler bi kac ay erken almak icin iki katini ödemezler. Bu arada Wesley yeni macera aramaz, biz illa yollamak istiyorsak, ozaman ancak.

7.5'luk madde devreye girdiğinde avrupa kulüpleri de devreye giriyor renktaş.

O yüzden sezon sonunu beklemeden o teklifi sunmuş olmaları normal.

Kaldı ki aradaki fark da çerez parası adamların piyasasında.

+Macera aramayacaksa sözleşmesindeki maddeyi niye koydurtsun?

İyi bir teklif gelirse macera da arar, başka yere de gider.

Terimdashlar Sneijder i göndermeye calisiyorlar gibi :s

Ne zamandır bekliyordum bu adamı tanıtmak içinki sırası geldi bence Telles satılacak gibi Maicon+6 milyon efsane olur chedjou5 e okutulursa sırf bu ikiliden 11 milyon Santrofor parası
Sneijder'da malesef gitti gibi üstüne 2.5 milyon daha biz koyup Hakim Ziyech alınabilir
Neyse konuya dönelim uzun zamandır sırf bu arkadaş için Celtic maçlarını izliyorum alın birde siz izleyin yaş henüz 19 500 bin avro piyasa değeri var
Kieran Tierney - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt 1 gol 8 asisti var bu yıl 19 yaşında bir çocuk bu daha siz düşünün

KIERAN TIERNEY | Celtic | Skills & Assists | 215/216 (HD) - YouTube

ya bu bejeke nin transferleride amma övülüyor, o cok begendikleri oguzhan ve olcayi milli takimda gördük, tam bir lestiler...kiytirik anadolu takimlarina karsi show yapan oguzhan in ayaklari titriyordu milli takimda, gomezde giderse bejeke seneye en iyi yaptigi seyi tekrarlar 3. olur biz 1 forvet birtanede saglam defansif ortasaha alirsak seneye yine sampiyon oluruz..

Amrabat'la Sneijder'in ne alakası var?

Cehalette biraz sınır tanıyın.

Hayallerim su suan defans icin
Hakan kalsin, Semih ve Chedjou defolup gitsin, Koray'da kalabilir, yerine avrupali bir defans oyuncusu alalim.

Ftw öncelerde iyiydi de son senelerde ağır s.çtı. İnanmadım.

Besiktasin 10 sene önce oldugu zihniyeti simdi galatasaray'da var dursun mali sagolsun. Youla, tabata, fenerin yedeklerini alarak rezil olmuslardi, simdide dursun ligin leshlerini topluyor mal adam

Ya dursun yalancı da ftw kim? Kim derken biliyorum ne olduğunu , takip ediyordum baktım sallıyor takibi bırakmıştım . Bir arkadaş demiş yukarıda dembele bizde dese hadi lan diyecek Adamlar bu lafına inanıyor . Duyumculuk basit , 7.5 milyon opsiyonu herkes biliyor dur bir sallayayım tutarsa iyi tutmazsa da taraftardan korktular derim . Peh!

Sent from my iPhone using Tapatalk

serdar capsizina kac verdigimiz netlesti mi? 4 milyon 4.5 milyon euro soyleniyor hala ama kesin bir rakkam goremedim. kap aciklamasi yok galiba miktarla ilgili.

anlasilan iliklerimize kadar saplamis bursa. nefes aldirmamislar valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt