Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya elendi, Castan'ı da takıma çağırmamışlardı zaten.

[:(]

haydaa geceleri erken yattığımdan pek takip edememişim demek ki renktaş sağol bilgi için

bu arada

giphy.gif

Melo bu sene bizi ligde her türlü götürür. Bu sene ki orta sahayı hatırlayınca hayır diyesim gelmiyor

un cuvalını özleyenler olmustur birde bruma gider un cuvalı gelirse demeyin keyfimize

Melo futbolu mu bıraksın beyler 33 yaşında diye?

Bu sene herkesin hayran olduğu Atiba kaç yaşında acaba?

Allah aşkına ne melosu ya adam son senesinde gördük eski temposu kalmamış bir oyuncudan bahsediyoruz , burda bazı duygusal taraftar gelmesine çok sıcak bakacak, ama futbolun gerçekleri var. Melo selçuk ikilisini düşünüyorumda şu halleriyle geçen seneden hiç farkımız olmaz oyun olarak. Şu klübün başına aklı selim futbolu bilen bir adam gelmiyecekmi arkadaş!

fatih terim sneijder öncesi döneme takımı resetleyerek intikam alma peşinde olabilir

ucuza kapatabilirsek melo ve amrabata hayir diyecek isimleri tek tek not edip kafalarina odunla vurmali

Bi yazı okudum sizinle paylaşmak isterim. Fatih Terime siyaset desteğini çekmiş. Milli takım için düşünülen iki isim var biri Şenol Güneş Diğeri Aykut Kocaman. Siyaset diretirse Şenol Güneş için bize yaşattıklarını BJK ye yaşatmaları yakındır. Al aşağı olacaklar gibi duruyor. A Kocaman ile Şenol Güneş arasında tercih yapılırsa çoğumuza göre Şenol G. ağır basar. Bakalım süreç ne gösterecek. Eğer Şenol hoca milli takıma geçerse önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı GS-Fb arasında geçer diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne derseniz.
havada kaldı ya la!

Bi yazı okudum sizinle paylaşmak isterim. Fatih Terime siyaset desteğini çekmiş. Milli takım için düşünülen iki isim var biri Şenol Güneş Diğeri Aykut Kocaman. Siyaset diretirse Şenol Güneş için bize yaşattıklarını BJK ye yaşatmaları yakındır. Al aşağı olacaklar gibi duruyor. A Kocaman ile Şenol Güneş arasında tercih yapılırsa çoğumuza göre Şenol G. ağır basar. Bakalım süreç ne gösterecek. Eğer Şenol hoca milli takıma geçerse önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı GS-Fb arasında geçer diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne derseniz.

terimin trtye cephe alması da bardağı taşıran son damla olmuş olabilir

fiko da sayın cumhurbaşkanının bu yöndeki isteiğini kıramayacağından mümkün tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt