- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.232
- 5.628
melo+veleso iyidir ya da melo+kranivitter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya elendi, Castan'ı da takıma çağırmamışlardı zaten.
[]
Melo 33 yaşına gircek kardeşim oldu olacak Necati rigobert song tomas'ıda getirelimmelo+veleso iyidir ya da melo+kranivitter
Brezilya elendi, Castan'ı da takıma çağırmamışlardı zaten.
[]
az önce baktım valla aklıma hemen Atiba geldi 33 yaşındaymışMelo futbolu mu bıraksın beyler 33 yaşında diye?
Bu sene herkesin hayran olduğu Atiba kaç yaşında acaba?
havada kaldı ya la!Bi yazı okudum sizinle paylaşmak isterim. Fatih Terime siyaset desteğini çekmiş. Milli takım için düşünülen iki isim var biri Şenol Güneş Diğeri Aykut Kocaman. Siyaset diretirse Şenol Güneş için bize yaşattıklarını BJK ye yaşatmaları yakındır. Al aşağı olacaklar gibi duruyor. A Kocaman ile Şenol Güneş arasında tercih yapılırsa çoğumuza göre Şenol G. ağır basar. Bakalım süreç ne gösterecek. Eğer Şenol hoca milli takıma geçerse önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı GS-Fb arasında geçer diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne derseniz.
Bi yazı okudum sizinle paylaşmak isterim. Fatih Terime siyaset desteğini çekmiş. Milli takım için düşünülen iki isim var biri Şenol Güneş Diğeri Aykut Kocaman. Siyaset diretirse Şenol Güneş için bize yaşattıklarını BJK ye yaşatmaları yakındır. Al aşağı olacaklar gibi duruyor. A Kocaman ile Şenol Güneş arasında tercih yapılırsa çoğumuza göre Şenol G. ağır basar. Bakalım süreç ne gösterecek. Eğer Şenol hoca milli takıma geçerse önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı GS-Fb arasında geçer diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne derseniz.