Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kaptanina hakaret edici sözler kullanmayalim lütfen. Bu tür mesajlar editlenmistir.

Linnes'e güveniyorum geçen sezon hazırlık kampı vb. tarih sıkıntıları nedeniyle kendini bulamadı.

Gelecek sezon Gökhan'ın zaten malum durumundan dolayı , iyi bir takımın içinde ligin en iyi sağ beki olacaktır.

Serdar Aziz konusunda ücret açıklanmadığı için konuşmak istemiyorum , fakat mevcut şartlarda Ömer Toprak'tan sonra ki en iyi yerli stoper.

Chedjou ve Semih gönderilip , iyi ve lider bir stoper alınabilirse yanına çok iyi işler çıkaracaktır.

Sol bek konusunda Carole'ün bizleri ihya ettiği ve ligin en iyi sol beki olduğu ve daha iyi bir takımda çok daha iyi bir performans sergileyeceği aşikâr.

Orta saha için Selçuk'un gönderilmesi malum şartlarda imkan dahilinde değil , yanına gelecek isim tempolu ve kesiciliği üst düzey bir isim olmalı , Alex Song doğru isim mi tartışılır.

En sorunsuz bölge kanatlarımız Podolski , Bruma ve Sinan bunların yanına bir isim daha eklenebilir tabi özellikle sağ kanat için ortalama genç bir isim olabilir.

Gelelim en sıkıntılı bölgemiz forvete , minimum iki transfer şart bence biri Eren Derdiyok olmak üzere , ilk on bir için Dzeko (Kiralık+Opsiyon) yada Dembele gibi kendini kanıtlamak isteyen büyük potansiyel vadeden bir isim alınmalı.

Muslera
Linnes
Serdar
Stoper
Carole
Selçuk
Orta saha
Sinan
Sneijder
Podolski
Forvet

3 net kaliteli isim bizi çok yukarı taşıyacaktır mevcut isimlerinde kendini iyi hazırlaması şartı ile.

Muslera yı satmadım bu bir.
İki sneijderin maliyeti çok yüksek ki etrafını süsleyecek durumunda değilsin ki bunu sende biliyorsun işte. Sneijder sana bu kaos ortamında ne vere bilir ki.
Ama evet maliyetli olan tüm futbolcuları def etmek gerekir ki muslera kalmalı çünkü büyük takımın büyük kalecisi olur ki yaşında uygun seviyede halen.

Genç taş gibi kurulmalı ki iskeleti Fransa'dan kur mümkünse.

Adam gibi mali yapımız olsa ve proje yönetim ve teknik heyet olsa sneijderin satılmasına asla istemem.

Aslolan Galatasaray !!!
Muslera yük değil mi yahu primlerle beraber 4 milyondan fazla alıyor

Selçuk ve wesley aynı anda sahada olmaması lazım..birinin yerine daha dinamik bir orta saha şart..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'e güveniyorum geçen sezon hazırlık kampı vb. tarih sıkıntıları nedeniyle kendini bulamadı.

Gelecek sezon Gökhan'ın zaten malum durumundan dolayı , iyi bir takımın içinde ligin en iyi sağ beki olacaktır.

Serdar Aziz konusunda ücret açıklanmadığı için konuşmak istemiyorum , fakat mevcut şartlarda Ömer Toprak'tan sonra ki en iyi yerli stoper.

Chedjou ve Semih gönderilip , iyi ve lider bir stoper alınabilirse yanına çok iyi işler çıkaracaktır.

Sol bek konusunda Carole'ün bizleri ihya ettiği ve ligin en iyi sol beki olduğu ve daha iyi bir takımda çok daha iyi bir performans sergileyeceği aşikâr.

Orta saha için Selçuk'un gönderilmesi malum şartlarda imkan dahilinde değil , yanına gelecek isim tempolu ve kesiciliği üst düzey bir isim olmalı , Alex Song doğru isim mi tartışılır.

En sorunsuz bölge kanatlarımız Podolski , Bruma ve Sinan bunların yanına bir isim daha eklenebilir tabi özellikle sağ kanat için ortalama genç bir isim olabilir.

Gelelim en sıkıntılı bölgemiz forvete , minimum iki transfer şart bence biri Eren Derdiyok olmak üzere , ilk on bir için Dzeko (Kiralık+Opsiyon) yada Dembele gibi kendini kanıtlamak isteyen büyük potansiyel vadeden bir isim alınmalı.

Muslera
Linnes
Serdar
Stoper
Carole
Selçuk
Orta saha
Sinan
Sneijder
Podolski
Forvet

3 net kaliteli isim bizi çok yukarı taşıyacaktır mevcut isimlerinde kendini iyi hazırlaması şartı ile.

Guzel analiz yapmissin, bende ayni senin gibi dusunuyorum fakat serdar aziz transferinden sonra bir stoper daha almazlar bence, chedjou satilsa bile semih var hakan var koray var.

Linnes konusuna gelince, pek isinamadim ben linnes'e... oynadigi maclarda pek etkileyici olmadi, sadece suratli bir sag bek, fizik olarak gelismesi lazim ve defansif olarak da kendini gelistirmesi lazim... gelecek sezon sabri oynarsa sasirma bence

Dursunculara ve leş yerli sevicilere Wesley kaysın. Hadi eyv.

Cll4NMTWQAIra1d.jpg

Song- bjarnason -wesley bu da güzel olurdu.. :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat son yıllarda Galatasaray forması giymiş en önemli kanat oyuncularının başında gelir belki de.

Bu kadar haksızlık yapılmasına rağmen yüreğinde Galatasaray sevgisini taşıyan Nureddin kardeşimizi kulübümüzde görmek istemeyen insanların varlığı beni üzüyor.
Benim merak ettiğim bir şey bizim aldığımız kanat oyuncuları oyuncu statüsüne giriyor mu ??????

Türk futbol tarihinin kaderini ve çizelgesini değiştiren adamdır

Formamıza 4 yıldızı takmamıza vesile olan adamların başındadır

Sen Leşçuk dersin ben KAPTAN derim seviye farkı uzaa
Kardeş milleti gece gece trolleme burda herkes selçuku biliyor aydın aslanla beraber sevin onu ama milleti trollemeyin daha yeni bitti cezam bir daha girmeyeyim mapusa

Benim tanıdığım melo apo ve terimsiz dursunla çalışmaz interden kovulursa brezilyaya gider

Cok karalar baglanacak bi takimimiz yok . Bir as - bir yedek forvet , bir as - bir yedek orta saha oyuncusuyla ligte yeterince basarili olabilecek bi kadroya sahip oluruz . Sayet para yapmak amacli Chedjou ve Telles gonderilirse . Ve su oyunculardan kurtulabilirsek - Donk - Tarik - Sabri - Hamit - Olcan - Umut .
Tabii Sabri ve Tarik giderse ekstra olarak yedek sag bek Telles ve Olcan giderse yedek Sol bek ihtiyacimiz olacaktir fakat avrupada olmadigimiz dusunulurse dusuk maliyetli oyuncularin bizi bu sene icin idare edecegini dusunuyorum . Kiralik olarak Doumbia ve Alex Song . Bedelsiz olarak Dembele ve kiralik ya da dusuk bonservisli Song'u yedekleyebilecek bir orta saha oyuncusu ile soyle bi kadromuz olur :
------------Muslera----------
Linnes-Serdar-Semih(Balta)-Carole
--------------------------------------
------Selcuk--------Song-----------
---------------Sneijder-------------
Bruma------------------------Podolski
--------------Doumbia--------

Cenk-Koray-Song'u yedekleyecek orta saha - Jose - Yasin - Sinan - Dembele .

Genel olarak kadroya baktigimizda da :

Kaleciler : Muslera - Cenk - Alt yapidan kaleci
Stoperler : Serdar Aziz - Balta - Koray - Semih
Bekler : Carole - Telles ve Olcan giderse dusuk butceli yedek sol bek - Linnes - Tarik ve Sabri giderse dusuk butceli sag bek
Orta sahalar : Selcuk - Alex Song - Yeni transfer dusuk butceli yedek - Jose - Birhan - Sneijder
Kanatlar : Bruma - Yasin - Podolski - Sinan Gumus
Forvetler : Doumbia - Dembele - gerektiginde Sinan ve Podolski forvete kaydirilabilir .

Bence cok dusuk bir butceye patlar bizim icin boyle bir takimi kurmak sadece TSL'de olacagimizi dusunursek de cok genis bi kadroya ihtiyac yok . Yeterli bi takim olacagini dusunuyorum . Tabii gonul cok daha gelistirmek ister takimi ama maddi durumumuza baktigimizda Telles ve Chedjou'nun da maddi acidan satilacagini bile dusunsek ki bana kalsa Telles'i satmam rahatlikla kurulabilecek bi kadro .

Biz para yok diye hayal bile kuramıyoruz trabzonlular Ziyech gelecek diyo hey allahım ya :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malaga y Galatasaray vienen por Balanta. Dudo mucho que el próximo domingo suba al avión rumbo a EEUU.

Balanta pazar günü uçağa biniyomus ama Galatasaray mi Malaga mi belli değil

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera yük değil mi yahu primlerle beraber 4 milyondan fazla alıyor
Yük evet ama muslera elit kaleci ve yaşıda henüz genç sayılır kaleci için. En az 5-6 senesi var onun.
Daha ucuz, genç ve iyi kaleci bulamayız biz. İyi kalecilerin fiyatı çok yüksek almak istersen.
Neyse bu projeyi yapacak be kulüp yapısı var nede taraftarın zihniyeti. Yaşlı isimli yıldızlara kamyon dolu paraları ödeyip kendimizi dev aynasında görmeye devam. Az kaldı iflas olacağız full sizin desteklediğiniz müthiş zihniyet sayesinde.

Aslolan Galatasaray !!!

Bizde stoper bek ve kanat sorunu yok
Sorun kadayıf gibi tel tel dökülen orta saha sorunu en öncelikli
Sonra forvet

1. Melonun gönderilmesi ne kadar yanlış ise geri dönmesi de o kadar yanlış olur.

2. Balanta ismi geçiyor. Biz bu kadar stoperi nerede oynatacağız. Bence Balanta gelirse Semih gönderilmeli, Koray da kiralanmalı.

3. Takımın iki orta sahaya ihtiyacı var. İkisi de Kante tarzı dinamik ve seri oyuncular olmalı. Dzemaili bu şartlarda nasıl gönderilir anlamıyorum.

4. Komple forvet tipinde iki tane forvete ihtiyacımız var.

5. Elimizde gönderilmesi gereken Olcan, Tarık, Donk, Sabri, Umut gibi kadro şişiren oyuncular var.

Bunları görmek için hoca olmaya da gerek yok beklemeye de.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt