- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Galatasaray kaptanina hakaret edici sözler kullanmayalim lütfen. Bu tür mesajlar editlenmistir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera yük değil mi yahu primlerle beraber 4 milyondan fazla alıyorMuslera yı satmadım bu bir.
İki sneijderin maliyeti çok yüksek ki etrafını süsleyecek durumunda değilsin ki bunu sende biliyorsun işte. Sneijder sana bu kaos ortamında ne vere bilir ki.
Ama evet maliyetli olan tüm futbolcuları def etmek gerekir ki muslera kalmalı çünkü büyük takımın büyük kalecisi olur ki yaşında uygun seviyede halen.
Genç taş gibi kurulmalı ki iskeleti Fransa'dan kur mümkünse.
Adam gibi mali yapımız olsa ve proje yönetim ve teknik heyet olsa sneijderin satılmasına asla istemem.
Aslolan Galatasaray !!!
Linnes'e güveniyorum geçen sezon hazırlık kampı vb. tarih sıkıntıları nedeniyle kendini bulamadı.
Gelecek sezon Gökhan'ın zaten malum durumundan dolayı , iyi bir takımın içinde ligin en iyi sağ beki olacaktır.
Serdar Aziz konusunda ücret açıklanmadığı için konuşmak istemiyorum , fakat mevcut şartlarda Ömer Toprak'tan sonra ki en iyi yerli stoper.
Chedjou ve Semih gönderilip , iyi ve lider bir stoper alınabilirse yanına çok iyi işler çıkaracaktır.
Sol bek konusunda Carole'ün bizleri ihya ettiği ve ligin en iyi sol beki olduğu ve daha iyi bir takımda çok daha iyi bir performans sergileyeceği aşikâr.
Orta saha için Selçuk'un gönderilmesi malum şartlarda imkan dahilinde değil , yanına gelecek isim tempolu ve kesiciliği üst düzey bir isim olmalı , Alex Song doğru isim mi tartışılır.
En sorunsuz bölge kanatlarımız Podolski , Bruma ve Sinan bunların yanına bir isim daha eklenebilir tabi özellikle sağ kanat için ortalama genç bir isim olabilir.
Gelelim en sıkıntılı bölgemiz forvete , minimum iki transfer şart bence biri Eren Derdiyok olmak üzere , ilk on bir için Dzeko (Kiralık+Opsiyon) yada Dembele gibi kendini kanıtlamak isteyen büyük potansiyel vadeden bir isim alınmalı.
Muslera
Linnes
Serdar
Stoper
Carole
Selçuk
Orta saha
Sinan
Sneijder
Podolski
Forvet
3 net kaliteli isim bizi çok yukarı taşıyacaktır mevcut isimlerinde kendini iyi hazırlaması şartı ile.
Benim merak ettiğim bir şey bizim aldığımız kanat oyuncuları oyuncu statüsüne giriyor mu ??????Amrabat son yıllarda Galatasaray forması giymiş en önemli kanat oyuncularının başında gelir belki de.
Bu kadar haksızlık yapılmasına rağmen yüreğinde Galatasaray sevgisini taşıyan Nureddin kardeşimizi kulübümüzde görmek istemeyen insanların varlığı beni üzüyor.
Kardeş milleti gece gece trolleme burda herkes selçuku biliyor aydın aslanla beraber sevin onu ama milleti trollemeyin daha yeni bitti cezam bir daha girmeyeyim mapusaTürk futbol tarihinin kaderini ve çizelgesini değiştiren adamdır
Formamıza 4 yıldızı takmamıza vesile olan adamların başındadır
Sen Leşçuk dersin ben KAPTAN derim seviye farkı uzaa
Bu mesaj niye kaynadı arada yaw h.o demek düşer bizedeDos Santos + Baros + Kewell Galatasaray'da H.O
Ya beyler ljajic 7 milyon euro imiş alsak hata mı ederiz anlamıyorum ki sat poldi yi getir en azından gerçek kanat oyuncumuz olur
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yük evet ama muslera elit kaleci ve yaşıda henüz genç sayılır kaleci için. En az 5-6 senesi var onun.Muslera yük değil mi yahu primlerle beraber 4 milyondan fazla alıyor