Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk olayı gibi, gitmek istemeyen futbolcu yerine para verelim der bizimkiler. Böylece 4.5m € olur 5.5????????????Birlo gitmek istemiyorum demiş yahu. İmzalar atılmadı mı ne saçma işler yapıyoruz.
selço her yere salça olurselçuk çin e gitsede kurtulsak hem yüklü maaşından kurtuluruz hemde yerli çetesi lidersiz kalır efendi ve sessiz durur ama en sinsisi selçuk tur takımda
tivitaaa mıMelo bonservissiz geri dönecek diye söylentiler var sosyal medya denilen zimbirtida.
Sanki öyle bir durum olacak gibi bakalım şu kap gelsin ondan sonra daha çok konuşulurDonk olayı gibi, gitmek istemeyen futbolcu yerine para verelim der bizimkiler. Böylece 4.5m € olur 5.5??
Serdarın maliyeti belli oldu mu? herhangi bir açıklama yaptılar mı?
tivitaaa mı
bu sene için melo dzemaili ikilisi manyak olur ama selçuk hayatta gitmez bende katılıyorum gençler gelsiin ama bu senelikse melo olabilirEvet. Melo konusu ciddi diyorlar. Zaten son dönemde Galatasaray ve Türkiye paylasimlari cok da tesadüf olmamali.
Melo´yu cok sevsem de, cok da sicak bakmiyorum sahsen artik. Yasi oldu 33. Ben 115 km kosan, savasan, dinamik, genc ve yetenekli bir kadro istiyorum.
Basina da herkesin güvenecegi, heyecanlanmamizi saglayacak bir hoca istiyorum. O da genc, karizmatik, heyecanli biri olabilir.
Farkli bir yapilanma bekliyorum artik.
Evet. Melo konusu ciddi diyorlar. Zaten son dönemde Galatasaray ve Türkiye paylasimlari cok da tesadüf olmamali.
Melo´yu cok sevsem de, cok da sicak bakmiyorum sahsen artik. Yasi oldu 33. Ben 115 km kosan, savasan, dinamik, genc ve yetenekli bir kadro istiyorum.
Basina da herkesin güvenecegi, heyecanlanmamizi saglayacak bir hoca istiyorum. O da genc, karizmatik, heyecanli biri olabilir.
Farkli bir yapilanma bekliyorum artik.
asıl fatih terim dursun özbek gibisisini ister işine karışılmadan at koştursunFatih Terim söylentileri benim de kafami karistiriyor.
- Fatih Terim Dursun Özbek gibi bir zat ile calisir mi?
- Tanidigimiz Fatih Terim bu haberleri coktan kesin bir dille yalanlardi. Neden yalanlamadi hic?