Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ya o cok istedigi Jem'i versinler Hamza hiyarina.

Birlo gitsin sezon başlamadan Hamza bize kiralasın sonra parasını da Bursa ödesin nasıl fikir ama

selçuk çin e gitsede kurtulsak hem yüklü maaşından kurtuluruz hemde yerli çetesi lidersiz kalır efendi ve sessiz durur ama en sinsisi selçuk tur takımda

Melo bonservissiz geri dönecek diye söylentiler var sosyal medya denilen zimbirtida.

Serdarın maliyeti belli oldu mu? herhangi bir açıklama yaptılar mı?

Evet. Melo konusu ciddi diyorlar. Zaten son dönemde Galatasaray ve Türkiye paylasimlari cok da tesadüf olmamali.

Melo´yu cok sevsem de, cok da sicak bakmiyorum sahsen artik. Yasi oldu 33. Ben 115 km kosan, savasan, dinamik, genc ve yetenekli bir kadro istiyorum.

Basina da herkesin güvenecegi, heyecanlanmamizi saglayacak bir hoca istiyorum. O da genc, karizmatik, heyecanli biri olabilir.

Farkli bir yapilanma bekliyorum artik.

Fatih Terim söylentileri benim de kafami karistiriyor.

- Fatih Terim Dursun Özbek gibi bir zat ile calisir mi?

- Tanidigimiz Fatih Terim bu haberleri coktan kesin bir dille yalanlardi. Neden yalanlamadi hic?

Evet. Melo konusu ciddi diyorlar. Zaten son dönemde Galatasaray ve Türkiye paylasimlari cok da tesadüf olmamali.

Melo´yu cok sevsem de, cok da sicak bakmiyorum sahsen artik. Yasi oldu 33. Ben 115 km kosan, savasan, dinamik, genc ve yetenekli bir kadro istiyorum.

Basina da herkesin güvenecegi, heyecanlanmamizi saglayacak bir hoca istiyorum. O da genc, karizmatik, heyecanli biri olabilir.

bu sene için melo dzemaili ikilisi manyak olur ama selçuk hayatta gitmez bende katılıyorum gençler gelsiin ama bu senelikse melo olabilir

Ne melosu biter ne terimi biter memlekette baska adam yok sanki

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde "yenilenme süreci" diye bizi kandirdilar.

Ayni rezil hoca, topculari geriye aliyoruz.

Su Serdar'in kontrati maliyeti falan aciklansin da one göre Dursun'a sövelim.

Çok şey istemişsin hocam dursun varken imkansız...

Fatih Terim söylentileri benim de kafami karistiriyor.

- Fatih Terim Dursun Özbek gibi bir zat ile calisir mi?

- Tanidigimiz Fatih Terim bu haberleri coktan kesin bir dille yalanlardi. Neden yalanlamadi hic?
asıl fatih terim dursun özbek gibisisini ister işine karışılmadan at koştursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt