Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Porto, Galatasaray'a Alex Telles için 2 teklif yaptı:
* 4 M € + 2 oyuncu
* Satın alma opsiyonlu kiralama (A Bola)
ilk teklifi 7 m euro + 1 oyuncu olarak revize edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
* 4 M € + 2 oyuncu
Bruma'dan bi halt olmaz şut Mu atim pas mı atim arada kaliyo tek yapabildiği dikine gitmek önceden az çok çalım atabiliyodu şimdi onuda yapamiyo son vuruşları yetersiz 21 yaşına geldi artık bu saatten sonrada fazla bişe beklemeyin onun yaşındaki pogba juventusun en önemli oyuncusu 17-18 yaşında bebelerin ne yaptıklarını görenler brumadan bi halt olmayacağını anlar çok uzağa gitmeye gerek yok osmanlıspor daki aminu umar ile ayni yaşta umar'a bakıyorum sahanin içinde bişeler yapmaya çalışıyo yeri geliyo sorumluluk aliyo one çıkmaya çalışıyo ama brumada bu yokArgümansız konuşma
Argo konuşma biçimi
Kendi içinde çelişki
Evet beyler muhtemelen ergen bir aysalcıyla karşı karşıyayız
fatih terime kızıyosunuz da bundan 2-3 yıl sonra büyük başarıların gelmesini sağlayacak 2000 jenerasyonuna onun sayesinde sahip olduk.
Kim ulan 2 oyuncu fabiano abdullaye ba mı yoksaPorto, Galatasaray'a Alex Telles için 2 teklif yaptı:
* 4 M € + 2 oyuncu
fatih terime kızıyosunuz da bundan 2-3 yıl sonra büyük başarıların gelmesini sağlayacak 2000 jenerasyonuna onun sayesinde sahip olduk.
Dursun capsizi satin alma opsiyonlu kiralamayı tercih eder. 4milyon euro+ maicon+kelvin super olurduPorto, Galatasaray'a Alex Telles için 2 teklif yaptı:
* 4 M € + 2 oyuncu
moderasyona suç bulmayın bu öyle bir aşk ki önlenemiyor fbjk liler anlayamaz bunu
Brumanın şuan ki hali de gelecek vaad etmekte çöp bir oyuncudan bahsedemeyiz bu birBruma'dan bi halt olmaz şut Mu atim pas mı atim arada kaliyo tek yapabildiği dikine gitmek önceden az çok çalım atabiliyodu şimdi onuda yapamiyo son vuruşları yetersiz 21 yaşına geldi artık bu saatten sonrada fazla bişe beklemeyin onun yaşındaki pogba juventusun en önemli oyuncusu 17-18 yaşında bebelerin ne yaptıklarını görenler brumadan bi halt olmayacağını anlar çok uzağa gitmeye gerek yok osmanlıspor daki aminu umar ile ayni yaşta umar'a bakıyorum sahanin içinde bişeler yapmaya çalışıyo yeri geliyo sorumluluk aliyo one çıkmaya çalışıyo ama brumada bu yok
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
* 4 M € + 2 oyuncu
bunlar onlardan daha potansiyellitamam kulübü onun üzerine yapak ozaman, 2000 mis, gördük uefa gencler sampiyonasini da yenen gencler vardi bizde, cafercan, özgürcan özcan filan bi b.k olmayip kayboldular.
bunlar onlardan daha potansiyelli
Muslera
Linnes Chedjou Serdar Telles
Transfer Transfer
Sinan Sneijder Bruma
Transfer
TD: IMPARATOR FATİH TERİM