Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terime kızıyosunuz da bundan 2-3 yıl sonra büyük başarıların gelmesini sağlayacak 2000 jenerasyonuna onun sayesinde sahip olduk.

Argümansız konuşma
Argo konuşma biçimi
Kendi içinde çelişki

Evet beyler muhtemelen ergen bir aysalcıyla karşı karşıyayız
Bruma'dan bi halt olmaz şut Mu atim pas mı atim arada kaliyo tek yapabildiği dikine gitmek önceden az çok çalım atabiliyodu şimdi onuda yapamiyo son vuruşları yetersiz 21 yaşına geldi artık bu saatten sonrada fazla bişe beklemeyin onun yaşındaki pogba juventusun en önemli oyuncusu 17-18 yaşında bebelerin ne yaptıklarını görenler brumadan bi halt olmayacağını anlar çok uzağa gitmeye gerek yok osmanlıspor daki aminu umar ile ayni yaşta umar'a bakıyorum sahanin içinde bişeler yapmaya çalışıyo yeri geliyo sorumluluk aliyo one çıkmaya çalışıyo ama brumada bu yok

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
fatih terime kızıyosunuz da bundan 2-3 yıl sonra büyük başarıların gelmesini sağlayacak 2000 jenerasyonuna onun sayesinde sahip olduk.

Ben 2000 dönemi için değil.. Tüpçü ile ilişkisi nedeni ile sildim. Ve bu bünye bir daha kaldırmaz onu desteklemeyi şampiyon olduğumuzda kupamızı vermemek için 40 takla atan biri için bizi sattı mı sattı.
Şöyle oldu böyle olduya gerek yok. Gitti ve o gidiş şekli ile bitti...

Galatasaray Fatih Terim'i acikladiktan sonra, milli takim database inden faydalanip EMRE MOR GIBI 2-3 ADAM ALIRSA GORUN OLACAKLARI..

demiş fenerlinin teki.bizim emre morlara ihitiyacımız yok.muhammet yeşilyurt,doğuş can incedere,birhan vatansever gibi potansiyeller şans bulursa yine görürsünüz olacakları : )

tamam kulübü onun üzerine yapak ozaman, 2000 mis, gördük uefa gencler sampiyonasini da yenen gencler vardi bizde, cafercan, özgürcan özcan filan bi b.k olmayip kayboldular.

Fatih Terim'e, Lütfi Arıboğan'ın 'Hocamız bizim bilgimiz dışında gitti' açıklaması sorulunca!

Yıldırım Demirören; "İlk imza olarak ben kendim gösterdim. Hatıra imzasıydı. İkincisi Fatih Terim gibi bir hoca, bir yönetimin istemesiyle gidiyorsa o yönetimin kendisinin suçudur" dedi.

Fatih Terim ise; "Çok güzel bir soru oldu tam imza törenine uygun oldu, tam maç öncesi güzel oldu. Sne bence git bu soruyu o açıklamayı yapan arkadaşlara sor." diyerek toplantıyı bitirdi.

Mr. Ego bakalım bu sefer neler yapacak... Bakarsınız bu seferde Aziz ile anlaşır- ha tüp kafa ha Aziz...

Porto, Galatasaray'a Alex Telles için 2 teklif yaptı:
* 4 M € + 2 oyuncu
* Satın alma opsiyonlu kiralama (A Bola)
Dursun capsizi satin alma opsiyonlu kiralamayı tercih eder. 4milyon euro+ maicon+kelvin super olurdu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

moderasyona suç bulmayın bu öyle bir aşk ki önlenemiyor fbjk liler anlayamaz bunu

bak bir heyecana geldik falan ama bu murhanın işine belli olmaz bu işin sonunda peçenekli askerler gibi savaşın en şiddetli ve hiddetli olduğu anda taraf değiştirip kökümüzüde kazıyabilir de. adam çılgın sağı solu belli değil.
tetikte olalım

Bruma'dan bi halt olmaz şut Mu atim pas mı atim arada kaliyo tek yapabildiği dikine gitmek önceden az çok çalım atabiliyodu şimdi onuda yapamiyo son vuruşları yetersiz 21 yaşına geldi artık bu saatten sonrada fazla bişe beklemeyin onun yaşındaki pogba juventusun en önemli oyuncusu 17-18 yaşında bebelerin ne yaptıklarını görenler brumadan bi halt olmayacağını anlar çok uzağa gitmeye gerek yok osmanlıspor daki aminu umar ile ayni yaşta umar'a bakıyorum sahanin içinde bişeler yapmaya çalışıyo yeri geliyo sorumluluk aliyo one çıkmaya çalışıyo ama brumada bu yok

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brumanın şuan ki hali de gelecek vaad etmekte çöp bir oyuncudan bahsedemeyiz bu bir

2.bruma pogbayla aynı turnuvada parladı ikiside o jenerasyonun en çok beklenti olan isimleriydi biri juvede gelişti diğeri bizde körerdi sebepleri mağlum..

Terim dönemi bruma hakkında forumda yazılanları okumanı öneriyorum buda 3.

O dediğin özellik 25-27 yaşlarına kadar gelişebilir ama x oyuncu hiçbir zaman brumanın sahip olduğu yeteneklere en önemlisi sprint özelliğine sahip olamaz bu çok önemli bir öxellik brumanın en büyük ihtiyacı GÜVEN şuan..

Galatasaray, bu sezon sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop ile yeniden anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle sarı-kırmızılı takımda forma giyemeyen ancak aldığı garanti ücret sebebiyle büyük tepki çeken Hamit Altıntop ile bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, "Oynadıkça kazan" maddesinin pazarlık masasına koydu.
Hamit Altıntop'un geçtiğimiz sezon kazandığı 2.7 milyon euroluk garanti ücreti ortadan kaldıran ve 300 bin euro garanti, 20 bin euro da maç başı ücret karşılığında prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, son pürüz olarak imza parasını da ortadan kaldırmaya çalışıyor.
İmza parası konusunda da Hamit ile anlaşması durumunda resmi imzaların 1 Temmuz'da atılacağı ve Hamit'in 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
​

Küfür etmeyeceğim ama bununla anlaşan değil garanti ücret vermek maç başı bile anlaşan haindir...
daha birde imza parası diyorlar gelde sövme komsiylnculara

eğer rinkerink hocamız olursa o orhan atik denilen çapsız karışmaz hocaya di mi?

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Telles
Transfer Transfer
Sinan Sneijder Bruma
Transfer

TD: IMPARATOR FATİH TERİM

Ulan bu Hamit'te ne rizik varmis yat yat bitmiyo

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt