Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes FT'ye geldi gözü ile bakıyor galiba ama ben o kadar emin değilim. FT yaralı parmağa işemez. Gelirse çok şaşırırım. Gelmesini istemiyorum zaten o ayrı konu.

lica 27-28 yaşında,istemez.kelvin ve quenteroyu versinler.

Olması gereken

Muslera
Xxxx..Chedjou..xxxx..telles/carole
Xxxx..xxxx
Sinan..sneijder. podolski
Xxxx

Olacak olan

Muslera
Linnes..serdar..semih..carole
Sinan..dzemaili..selçuk..Bruma
Eto/rodellega..podolski

Herkes FT'ye geldi gözü ile bakıyor galiba ama ben o kadar emin değilim. FT yaralı parmağa işemez. Gelirse çok şaşırırım. Gelmesini istemiyorum zaten o ayrı konu.

üstad arda aycan ve terimciliğini gizli gizli yaşayan ozan tokgöz abimiz gibi seninde geldiğinde hocamıza son sürad destek vermeni reca ediyorum reyss çünkü bu iş bitti :hat:

Ben Terim'in geleceğine zerre ihtimal vermiyorum. Federasyonun bırakacağını hiç zannetmem. Federasyon Terim'i kovsa bile Terim bu gerizekalı yönetimle hayatta çalışmaz ; o kadar akılsız değildir.

Bence bize lazım olan disiplinli altyapıya önem veren bir Alman teknik adam. Gelgörki bu yönetim öyle bir hamle yapamaz. Bu yüzden en iyisi Riekering'in kalması zannımca.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstad arda aycan ve terimciliğini gizli gizli yaşayan ozan tokgöz abimiz gibi seninde geldiğinde hocamıza son sürad destek vermeni reca ediyorum reyss çünkü bu iş bitti :hat:
Gelirse mecburen destekleyeceğiz zaten o ayrı konu. Lakin bu desteği kendisine karşı duyduğum sevgi ve saygıdan değil öyle veya böyle altında imzası olan başarılarına duyduğum saygıdan dolayı desteklerim. FT konusunda hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık benim için. Kendisine olan sevgim ve saygım tükenme noktasında. Belki tek bir şey eski günlere döndürebilir o da 2. kez getireceği bir avrupa kupası olur. O zaman belki geçmişi sileriz.

Dursun denen andaval başkanımız td yi 2-3 güne açıklayacağız dedi. Daha rahat 20-30 günümüz var büyük ihtimal

Bu Andone turnuvada izlediğimiz Romanyada oynayansa hic gerek yok almasınlar. Stancu daha iyi forvet o kadar diyim.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mayke + Avatarımdaki reis + İskandinav stoper (İzlandalı) + Visca + Kranevitter (kiralık)

Gelsinler rahat şampiyon oluruz Hz. Riekerink hocamla birlikte.

Sayın hocamız 10 yıllık sözleşme ve ŞL şampiyonluğu hedefiyle camiamıza kazandırılacakmış.

Hayırlı uğurlu olsun.

Dursun out
Beyni olan başkan in

Chedjou Donk out
Chiriches (kira+opsiyon) in

Tarık ve reys out
Yaruba Cissako in

Umut out
Dembele ve Rodayega in

Yasin ve Olcan out
Visca ve Gnabry (kira) in

Xelcuk out
Song ve Ndiaye in

16/17 şampiyonluk HO.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt