- 14 Haziran 2009
- 30.046
- 15.155
- 3.063
Herkes FT'ye geldi gözü ile bakıyor galiba ama ben o kadar emin değilim. FT yaralı parmağa işemez. Gelirse çok şaşırırım. Gelmesini istemiyorum zaten o ayrı konu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorumda gelme ihtimali bile umutlandırıyor insanı, hocayı kulübede ter içinde görünce içim rahatlıyor benimsanmam çünkü hocam döndü 1-2 güne açıklanır diye ümit ediyorum buralar kaynıyacak bazıları sıcağı şimdiden hissediyor![]()
sanmam çünkü hocam döndü 1-2 güne açıklanır diye ümit ediyorum buralar kaynıyacak bazıları sıcağı şimdiden hissediyor![]()
Olması gereken
Muslera
Xxxx..Chedjou..xxxx..telles/carole
Xxxx..xxxx
Sinan..sneijder. podolski
Xxxx
Olacak olan
Muslera
Linnes..serdar..semih..carole
Sinan..dzemaili..selçuk..Bruma
Eto/rodellega..podolski
Herkes FT'ye geldi gözü ile bakıyor galiba ama ben o kadar emin değilim. FT yaralı parmağa işemez. Gelirse çok şaşırırım. Gelmesini istemiyorum zaten o ayrı konu.

Gelirse mecburen destekleyeceğiz zaten o ayrı konu. Lakin bu desteği kendisine karşı duyduğum sevgi ve saygıdan değil öyle veya böyle altında imzası olan başarılarına duyduğum saygıdan dolayı desteklerim. FT konusunda hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık benim için. Kendisine olan sevgim ve saygım tükenme noktasında. Belki tek bir şey eski günlere döndürebilir o da 2. kez getireceği bir avrupa kupası olur. O zaman belki geçmişi sileriz.üstad arda aycan ve terimciliğini gizli gizli yaşayan ozan tokgöz abimiz gibi seninde geldiğinde hocamıza son sürad destek vermeni reca ediyorum reyss çünkü bu iş bitti![]()
andone için 8 milyon avro istiyolarley:
zaten hemen açıklanmazsa, 2 bayram arası hoca oyuncu alınmaz diyebilirDursun denen andaval başkanımız td yi 2-3 güne açıklayacağız dedi. Daha rahat 20-30 günümüz var büyük ihtimal