Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmak kadar eldekileri uygun şekilde elden çıkarmak da büyük marifet. Ama ne yazıkki almada da satmada da ligin en kötüsüyüz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aspor daki taner Karaman neyin kafasını yaşıyo la Ota boka gülüyo :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nereden nereye...

Clo3seMWIAETu8z.jpg

Ayrica Marco kirdemir'in oyle bir aciklamasi kesin varmi sallamayin lutfen

beyler Gustavo ColeMan boştaymış ne dersiniz henüs 31 yaşında :asd:

Josue gelsin Lica'yi hic izlemedim ama tip olarak tuncay sanli travestisini andiriyor

Sözde 30 milyon ve fazlasından bahsedilen taraftar 52 binlik stadı dolduramıyor

Başarıya endeskli transferi taraftarlığı bu olsa gerek

Stada sadece ulaşım metroyla var tabi eğer şanslıysanız o gün seyrantepe metrosu çalışıyorsa (yoksa saniye metrosunda inip stada penguen gibi yürümek zorunda kalıyorsunuz.) Arabanızla geldiniz diyelim daha büyük eziyet stadın güya 2.000 kişilik otoparkı var bunu taraftar kullanamıyor bunun yerine isparkın kendi kapalı otoparkı var sanırım 100 kişilik kıytırık Türkiye kupasındaki rize maçında bile otopark maç başlamadan 1 saat önce dolmuştu derbi günü düşünemiyorum. Eğer stada 45-50 dk önce gelseniz bile otopark sorunu yüzünden maçın ilk 15 dakikasını kaçırmanız olası. Hadi bir şekilde stada ulaştınız diyelim 35-40 bin kişi otobanın hemen yanındaki dar bir yoldan geçmek zorunda çünkü stada başka şekilde ulaşamazsınız. Böyle rezil bir stad planlaması yaparsan sonuçlarına katlanmak zorundasın eskiden maça gitmek büyük bir eğlenceydi şimdi sadece eziyete dönüşüyor. (Juve maçı dahil bir çok maç izledim stadın akustuği için falan gerçekten muazzam buna bir şey demiyorum sorun ulaşım planlamasında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt