Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tatava yapma. Janseni keşfedikten sonra seni boşu boşuna Scout başı yapmadım. Utkucan gibi iddaa oynayacağına bi işe yara hadi

Ettik de ne oluyor. Kaputska'yi da önermistim burada Polonyali arkadas tavsiye etmisti, o da ucup gider baska takima Euro sonrasi.

Size olacaklari teker teker yaziyorum:

- Hafta Sonu Riekerink ile devam edecegimiz aciklanir
- Gelecek Hafta Diaby & Roda transferleri resmiyet kazanir
- Hafta sonuna Dogru Enes Ünal'i kiraladigimizi aciklariz
- Dzemaili satilir, Telles satilir
-Hamit ile sözlesme uzatildigi aciklanir
-Melo geri gelir 1,5 Bonservis yillik 1,5 maas
-Andone#yi opsiyonlu kiralariz

Sezona baslariz

Size olacaklari teker teker yaziyorum:

- Hafta Sonu Riekerink ile devam edecegimiz aciklanir
- Gelecek Hafta Diaby & Roda transferleri resmiyet kazanir
- Hafta sonuna Dogru Enes Ünal'i kiraladigimizi aciklariz
- Dzemaili satilir, Telles satilir
-Hamit ile sözlesme uzatildigi aciklanir
-Melo geri gelir 1,5 Bonservis yillik 1,5 maas
-Andone#yi opsiyonlu kiralariz

Sezona baslariz

fazla iyimsersin

TRANSFER - Gençlerbirliği, Sırbistan'da "Yılın futbolcusu" seçilen Samuel Kwame Owusu'yu kadrosuna kattı.

Bursaspor, De Sutter ile yollarını ayırdı.

h.o

"Bircok hocayla kontagimiz devam ediyor"

yav he he

Transfer için belirlenen adaylar olduğunu kaydeden Nazifoğlu, "Gerçekten hummalı bir çalışma yapıyoruz. Şu anda birçok alternatif isim var. Adaylarla görüşülüyor ve bütçemize uygunluğu kontrol ediliyor. Bilindiği üzere Serdar Aziz'in transferini tamamladık. Transferi bitmek üzere olan başka oyuncular da var." şeklinde konuştu.

"Hiçbir Galatasaraylının Terim'i istememe lüksü yok. Kulübümüzde teknik adam olarak 8 sezon görev almış ve 6 şampiyonluk yaşamış. Birçok önemli başarıya imza atmış sembol bir isim. Bizim bu konuyu masaya yatırabilmemiz için ya Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Terim'le artık çalışmadığını ilan etmesi ya da Terim'in federasyondaki görevini bıraktığını açıklaması lazım. Sözleşmesi devam eden hocamızla ilgili spekülatif sözler söylememiz mümkün değil. Kendisiyle dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Başkanımız Dursun Özbek de bu yönde bize isteğini aktardı. Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında görmeyi arzu ederiz. Bizim konuşmaya başlayabilmemiz için önce TFF'deki görevinin sona ermesi lazım."

terim geldi bence

josue takasta olsun diyorsunuz da bizim onti gibi adamın hayatı göçmen göçmen geziyor keriz arıyorlar saplayacak. Beğenirim ama olay aynı bizim olay kadrosunda düşünmediği yük olanlardn(çöplerinden) kurtulmak yemezler. Şu an bizde yedek oyuncu lazım değil. Forvet veya defans ihtiyacımız.

bitmek üzere olan transferler kranevitter ve şu portonun oyuncuları olabilir.

Levent Nazifoğlu: "Başkan Dursun Özbek de bu yönde bize isteğini aktardı. Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında görmeyi arzu ederiz."

sus hiyar

Einstein

Dursun Özbek: "Serdar Aziz gidenlerin maliyeti düşünülünce ucuza geldi. 3 kişi gönderip çok katkı verecek birini transfer ediyoruz." (Vatan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt