- 16 Haziran 2010
- 208.736
- 162.427
- 6.838
Serdar'ın hâlâ KAP bildirimi yapılmadı. Acaba taraftar tepkisinden mi korkuyorlar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yok yok, 2 hafta bekletiyorlar hep yapiyorlar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar'ın hâlâ KAP bildirimi yapılmadı. Acaba taraftar tepkisinden mi korkuyorlar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
kiralık+opsiyon söz konusu yabancı basına görebu adamı alırlarsa çok şaşırırım. kranevitteri bizim almamız şikecilerin kupa alması kadar olmasa da zor![]()
Einstein
Dursun Özbek: "Serdar Aziz gidenlerin maliyeti düşünülünce ucuza geldi. 3 kişi gönderip çok katkı verecek birini transfer ediyoruz." (Vatan)
Bu hamzoğlu dzemaili ye yaptığı gibi sutter ide hayata küstürdüüDe Sutter bizde iş yapar bence niye şaapmıyoruz ki ? Bedava adam nerede kaldı ölücülüğümüz, sırf komisyon alamıyoruz diyeyse atın bir yalan arkadaşlar menajeri 1 milyon istedi biz de verdik soran mı var sanki ya lütfen..
Sorma futbolcu öğütücü resmen Fenerli değil mi işte aynı kulübü gibi. Dzsudzsak'ı bile iç etti adama kalite fazla geliyor hep.Bu hamzoğlu dzemaili ye yaptığı gibi sutter ide hayata küstürdüü
Size olacaklari teker teker yaziyorum:
- Hafta Sonu Riekerink ile devam edecegimiz aciklanir
- Gelecek Hafta Diaby & Roda transferleri resmiyet kazanir
- Hafta sonuna Dogru Enes Ünal'i kiraladigimizi aciklariz
- Dzemaili satilir, Telles satilir
-Hamit ile sözlesme uzatildigi aciklanir
-Melo geri gelir 1,5 Bonservis yillik 1,5 maas
-Andone#yi opsiyonlu kiralariz
Sezona baslariz
kiralık+opsiyon söz konusu yabancı basına göre
Bu arada belcika basininda Galatasaray'in Brugge ile hic bir görüsmesi olmadi yaziyorlar
Oyuncu ile olmus sadece
RodallegaRoda kim ilk defa duydum adını forumda?
Andone şu Romanya'nın forveti olan adam mı? Kupada baya vasat değil miydi bu arkadaş?
Bırakmam sizi ben deHerkes gider ben kalırım, bir de @Ahmet Arif Kesen !![]()
![]()
Rodallega
Gecen sezon 36 macta 21 gol atmis bir eleman.
Quintero da büyük potansiyel var. Keşke verseler.4 Milyon + Hyun Suk + Quintero