Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim milli takimda yillik 3.5milyon euro kazanmiyormu? bunu verebilecekmiyis? ve en önemlisi kac yillik anlasma yapacaklar? sonucta terimin heralde baya uzun süreli bir anlasmasi vardi TFF ile

Einstein

Dursun Özbek: "Serdar Aziz gidenlerin maliyeti düşünülünce ucuza geldi. 3 kişi gönderip çok katkı verecek birini transfer ediyoruz." (Vatan)

Verdigimiz oyuncularin maaslari:

Bilal Kısa 731.000€
Sercan Y. 700.000€
F.Özçal 500.000€

= 1.931.000€

Serdar Aziz e 4 milyon bonservis ve 2 milyon maas veriyorsak nasil ucuza gelmis

De Sutter bizde iş yapar bence niye şaapmıyoruz ki ? Bedava adam nerede kaldı ölücülüğümüz, sırf komisyon alamıyoruz diyeyse atın bir yalan arkadaşlar menajeri 1 milyon istedi biz de verdik soran mı var sanki ya lütfen..

İşleri güçleri yalan dolan getirceniz hoca riekerink acıklayın işte

Son düzenleme:
De Sutter bizde iş yapar bence niye şaapmıyoruz ki ? Bedava adam nerede kaldı ölücülüğümüz, sırf komisyon alamıyoruz diyeyse atın bir yalan arkadaşlar menajeri 1 milyon istedi biz de verdik soran mı var sanki ya lütfen..
Bu hamzoğlu dzemaili ye yaptığı gibi sutter ide hayata küstürdüü

Bu arada belcika basininda Galatasaray'in Brugge ile hic bir görüsmesi olmadi yaziyorlar

Oyuncu ile olmus sadece

Size olacaklari teker teker yaziyorum:

- Hafta Sonu Riekerink ile devam edecegimiz aciklanir
- Gelecek Hafta Diaby & Roda transferleri resmiyet kazanir
- Hafta sonuna Dogru Enes Ünal'i kiraladigimizi aciklariz
- Dzemaili satilir, Telles satilir
-Hamit ile sözlesme uzatildigi aciklanir
-Melo geri gelir 1,5 Bonservis yillik 1,5 maas
-Andone#yi opsiyonlu kiralariz

Sezona baslariz

Roda kim ilk defa duydum adını forumda?

Fanatik mi komedi yönetim mi anlamadım . Fanatik rimkirind'in gün içinde açıklanacağını yazmış ama yönetici salı günü diyor . İşin acı tarafı palavracı bir gazeteye inanıyor insan, işte bu yüzden bu adamlar gitmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada belcika basininda Galatasaray'in Brugge ile hic bir görüsmesi olmadi yaziyorlar

Oyuncu ile olmus sadece

bak işte bu haberin doğru olduğu çok belli bizimkiler nerde Brugge'den bir oyuncuyu istemek nerde?
anca gidip dokaya 3-4 milyon euro teklif ederiz

Andone şu Romanya'nın forveti olan adam mı? Kupada baya vasat değil miydi bu arkadaş?

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu: "Salı günü teknik direktörün kim olacağıyla ilgili kararı alacağız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt