Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diger takimlar 4,5 milyondan fazla veriyor örnegin alper potuk, topuz, köybasi.
simdi bu paraya sadece bizmi verdik serdara saniyon.
ve bahsettigim oyuncularin arasinda bu para verilebilicek oyuncu serdardir.
serdar GSli olmasa alamazdik zaten.
ister 4,5 milyon ver.

Bu paraya normal diyorsun. Yabanci sinirinin olmadiği bir yerde. kim verirse versin. Serdar'a 4.5 milyon euro verilmez. Nkolou boşta duruyor. Sen marifetmiş gibi söylüyorsun abicim.:DD

Ya valla sıkıldım şu forumda salaklık üzerinden prim kasanlardan, iyi olan kim varsa bok at sonra ilgi odağı ol bundan mı mutlu oluyorsunuz gerçekten bu mu yani başarabildiğiniz tek şey ? Forum yönetiminin de buna izin vermesi yanlış, bariz adam sırf kıllık olsun işte biri bana bir şey desin de ben de ona çatayım tadında mesajlar spamlayan 3-4 tip mevcut yemeyip içmeyip her gün aynı şeyleri zırvalıyorlar baydılar yani...

Ya valla sıkıldım şu forumda salaklık üzerinden prim kasanlardan, iyi olan kim varsa bok at sonra ilgi odağı ol bundan mı mutlu oluyorsunuz gerçekten bu mu yani başarabildiğiniz tek şey ? Forum yönetiminin de buna izin vermesi yanlış, bariz adam sırf kıllık olsun işte biri bana bir şey desin de ben de ona çatayım tadında mesajlar spamlayan 3-4 tip mevcut yemeyip içmeyip her gün aynı şeyleri zırvalıyorlar baydılar yani...

Seni asıl rahatsız eden şey yabancılara laf edilmesi olsa gerek

Doğrular acıdır

Ulan deme adam gibi konuş bu 1 senin ben mantığını . en bilindik örnek Diego Porto 7 milyona aldı 6 ya Werder Bremene saati Bremen 27 ye juventusa sattı şimdi Diego kötü oyuncumu oluyo Porto malmıs kötü oyuncuyu zararına satmis

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pogba bedavaya gitti juveye bedava pogba 3.sinif topçu o zaman pique 5 milyona gitti united dan barcaya bedava veya ucuza yollanan her oyuncu boş değil sana tavsiyem oruç tutuyosan bnce tutma

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu paraya normal diyorsun. Yabanci sinirinin olmadiği bir yerde. kim verirse versin. Serdar'a 4.5 milyon euro verilmez. Nkolou boşta duruyor. Sen marifetmiş gibi söylüyorsun abicim.:DD

ben serdar azizi cogu yabanci oyunculardan iyi buluyorum.
tuturdunuz yabanci siniri diye, tamam tabiki yabanci pazara bakmak lazim.
ama 4 milyon serdar gibi oyuncuya cok degil.
1 2 sene sonra birdaha konusuruz bu konuyu ;)

hugo rodayega ve başcanı istemiyorum yasin ve forwardsızlığa razıyım bu kADAR NET.

a4c1baf767c6fd19bd99a7bd2b7b6e32.png

hmm, gidiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt