- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
begenmediginiz fikirlere
HURMET gosteriniz
Niye gösterelim. biz linç seviyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begenmediginiz fikirlere
HURMET gosteriniz
Sen Ne Konuşuyosun Lan Değişik - YouTubemusleranın yedıgı gollerıde gorduk bu sene hic övmeyin
Her fikre saygımız var eyvallah da bu yüksel denen zat milleti tahrik ediyor fikrini söylemiyorbegenmediginiz fikirlere
HURMET gosteriniz
Serdar Aziz iyi transferdir bana göre arkadaşlar. Evet boşta dediğiniz adamların bir kaçı Serdar'dan kariyerli ve kaliteli olabilir ama şöyle bir gerçek vardır adaptasyon denilen şey vardır. Serdar ligi rakipleri Galatasaray'ın büyüklüğünü baskıyı bilerek geldi. Diğer türlü aldığın bir adam uyum sürecini atlatamazsa ne hale geleceğini görüyoruz. 1 m fazla veririm takımı ligi bilen adapte olabilecek adama veririm mantıklıdır kanımca.
en son 3 takımında istediği ve bizim aldığımızı adam SELÇUK'tu. şimdide SERDAR geldi![]()
nkolou imza parasi istemicekmi senden maliyeti anyi rakamlara gelecek.
kanayan yaramiz stoper bölgesi, chedjou hakan ile 6 ci olduk bu sene.
serdar aziz kaliteli oyuncu 4 miylon az bile az sabir et 1 2 sene sonra birda konusuruz bu konuyu bariscigim.
Muslera sneijder'le aranızda bi münasebet mi olduAllah aşkına çalıştığın yer gelip sana yarı fiyatına çalışacaksın durum bu dese naparsın? Bu adamların ekmek yediği alanda futbol kimse kusura bakmasın. Yaptıkları da ortada. Bir kişiyi eleştirirken empati yapın empati. Onlar senden benden önce indirim yaparlar merak etme ama gidip onlarda %40-%50 indirim beklersen sonra gidip biz indirim bekledik yapmadılar diye taraftarın önüne atarsan işte orda adama dur derler
Allah aşkına çalıştığın yer gelip sana yarı fiyatına çalışacaksın durum bu dese naparsın? Bu adamların ekmek yediği alanda futbol kimse kusura bakmasın. Yaptıkları da ortada. Bir kişiyi eleştirirken empati yapın empati. Onlar senden benden önce indirim yaparlar merak etme ama gidip onlarda %40-%50 indirim beklersen sonra gidip biz indirim bekledik yapmadılar diye taraftarın önüne atarsan işte orda adama dur derler
ay lav yu cocuğun guluşu - YouTubeen son uruguayı turnuvadan etmıstır hahaha yazık yav
Bende onu diyorum imza parasi versen yine bunun aldiği toplam parayi vermeyiz. Nkolu'nun daha iyi oyuncu olduğu şüphesiz tabi. Serdar için nötürüm. iyi iş yapabilir. Bu parayi bizim takim veremez. FFP diye inleyen bunlar. Serdar'in değeri bu değil abi. her neyse öbür bölgelere iyi oyuncu gelir umarim ama hiç sanmiyorum.D
Yav he he. Herkes çok iyiydi müthiş takımdık.Defans Berlin duvarı gibiydi zaten Muslera geleni geçeni yedi dimi? Forvet zaten nerden vursa gol oluyordu her ara pasına tepki veren kanatlarımız vardı Sneijder gitti pas atamadı müthiş forvetimizi besleyemedi değil mi? Bütün takım kötüyken neden 2 adama bütün yükü iteliyorsun? Zoruna giden ne?Ne yapmış ?
Bu kadar iyi adam neden bu sene bizim 14-15 puanımıza mal oldu
Sneijder neden berbattı
Bu kadar kötü oyna baş tacı ol
Olsa anca bizim Türk taraftarlar yapar bravo
Hamitin yeri artık ptt ligi bence..hmm kayseri erciyes falan olabilirBence en iyi transferımız hamit olacak gibi sakatlıktan yeni döndü kendini yenilemiştir umarım. İmza parasını 500 bin euroya falan indirebilirsek süper olur kendisini takımımızda tekrar görmek istiyorum inşallah
Ulan deme adam gibi konuş bu 1 senin ben mantığını . en bilindik örnek Diego Porto 7 milyona aldı 6 ya Werder Bremene saati Bremen 27 ye juventusa sattı şimdi Diego kötü oyuncumu oluyo Porto malmıs kötü oyuncuyu zararına satmis
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pogba bedavaya gitti juveye bedava pogba 3.sinif topçu o zaman pique 5 milyona gitti united dan barcaya bedava veya ucuza yollanan her oyuncu boş değil sana tavsiyem oruç tutuyosan bnce tutma
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydinla sen Hamitten selcuktan komisyon mu aliyonuz laBence en iyi transferımız hamit olacak gibi sakatlıktan yeni döndü kendini yenilemiştir umarım. İmza parasını 500 bin euroya falan indirebilirsek süper olur kendisini takımımızda tekrar görmek istiyorum inşallah