Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit-altintop-gsfutbol.jpg

Kurt adam geri gel ve efsane ol

Yav he he. Herkes çok iyiydi müthiş takımdık.Defans Berlin duvarı gibiydi zaten Muslera geleni geçeni yedi dimi? Forvet zaten nerden vursa gol oluyordu her ara pasına tepki veren kanatlarımız vardı Sneijder gitti pas atamadı müthiş forvetimizi besleyemedi değil mi? Bütün takım kötüyken neden 2 adama bütün yükü iteliyorsun? Zoruna giden ne?

Eee bu adamlar bizi hani tek başına şampiyon yapmışlardı ?

Öyle hatırlıyorum :DD

Başarısızlıkta da payı onlara çıkartıyorum haklı olarak

nkolou niye serdardan iyimis ? sana dedim 1 2 sene sonra birda konusuruz bu konuyu.
diger yerlere song dembeleyi alsalar yeter onlarin nasilsa bonservisi yok.

Ben işin mantiğindan bahsettim abicim. Her neyse Song ve Dembele'yi bu Dursun alamaz. Bizim lige yönelirler. ligi taniyanlari alirlar. Bizde söve söve ligi bitiririz.:D

Eee bu adamlar bizi hani tek başına şampiyon yapmışlardı ?

Öyle hatırlıyorum :DD

Başarısızlıkta da payı onlara çıkartıyorum haklı olarak

Ben öyle bişey mi dedim e be beyni olup kullanmayan zat şimdi bas git başkasının yorumlarına cevap değil benim yazdıklarıma cevap ver

Hamitle gercekten tekrar sözlesme yaparsak cidden bizim yönetim gerizekali, hadi sirf mac basi olsa belki derim onu bile istemem orasi ayri, ama 300bin garanti ücret + imza parasi istemesi tamamen rezaletin bir belgesi, yönetim bay rizk den fedakarlik istemis hamit olmaz demisti. ozaman bizi geri ceviren adama sen terkardan nasil sözlesme teklif edebliyorsun, bukadar mi hasiyetsiz bizi yönetenler?

Levent Nazifoğlu: ''Birçok hocayla kontağımız devam ediyor. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı döneme rağmen de iyi bir bütçemiz var.''

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu: Emre Taşdemir transferiyle ilgili F.Bahçe ile değil Galatasaray'la görüştük

Gelelim podolskiye çay içerek tüm sezonu geçirmiştir kupa macında attıgı gol göz boyamasın buda bizi para kaynagı olarak görmektedir

Keşke cinden talibi cıksada göndersek
1099293_620x410.jpg

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu:Serdar Aziz ile Atletico Madrid'de ilgileniyordu

Eren Albayrakı tercih ederdim şahsen

Emre fena değil

Bu durumda Carole gidici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt