- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Kurt adam geri gel ve efsane ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he. Herkes çok iyiydi müthiş takımdık.Defans Berlin duvarı gibiydi zaten Muslera geleni geçeni yedi dimi? Forvet zaten nerden vursa gol oluyordu her ara pasına tepki veren kanatlarımız vardı Sneijder gitti pas atamadı müthiş forvetimizi besleyemedi değil mi? Bütün takım kötüyken neden 2 adama bütün yükü iteliyorsun? Zoruna giden ne?
Hamitin yeri artık ptt ligi bence..hmm kayseri olabilir
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nkolou niye serdardan iyimis ? sana dedim 1 2 sene sonra birda konusuruz bu konuyu.
diger yerlere song dembeleyi alsalar yeter onlarin nasilsa bonservisi yok.
Düzeltme yaptm erciyes diye ama işte asansör takımlar sonuçta ha kayseri ha erciyes ha elazığkayseri superligde
Düzeltme yaptm erciyes diye ama işte asansör takımlar sonuçta ha kayseri ha erciyes ha elazığ
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee bu adamlar bizi hani tek başına şampiyon yapmışlardı ?
Öyle hatırlıyorumD
Başarısızlıkta da payı onlara çıkartıyorum haklı olarak
Alt ligleri takip etmiyorum renktaş ama hamitin yeri alt seviye artıkerciyes ptt2.lige düstü
Ben işin mantiğindan bahsettim abicim. Her neyse Song ve Dembele'yi bu Dursun alamaz. Bizim lige yönelirler. ligi taniyanlari alirlar. Bizde söve söve ligi bitiririz.![]()
Ben öyle bişey mi dedim e be beyni olup kullanmayan zat şimdi bas git başkasının yorumlarına cevap değil benim yazdıklarıma cevap ver
Ben öyle bişey mi dedim e be beyni olup kullanmayan zat şimdi bas git başkasının yorumlarına cevap değil benim yazdıklarıma cevap ver
sanki ligdekileri taniyor.
Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu: Emre Taşdemir transferiyle ilgili F.Bahçe ile değil Galatasaray'la görüştük
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi