- 30 Nisan 2012
- 13.426
- 1.519
- 1.468
6 diyorlar , 4 değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman niçin hala sırtımda Portekiz'e kadar taşırım diyen çıkmamış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 diyorlar , 4 değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tellese çöp diyolardi şimdi 2 oyuncu artı para veriyolar millet pazarlık peşindebu josue bizde parlayadabilir ha,bu dediğimi unutmayın.
Sneijder'i satani bizde satarizGS 16/17
Medya bizimle anılan oyuncular ile genç ve savaşan bir 11
![]()
Biz bole pazarlık yapıyoz da şunu versinler bunu versinler diye allah bilir portonun haberi bile yoktur
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman niçin hala sırtımda Portekiz'e kadar taşırım diyen çıkmamış?
Hernani'nin bu sezonki performansı. Bence fena bir oyuncu değil. Öte yandan Josue'yi zaten biliyoruz. O da gayet teknik bir oyuncu. Bursa'dan ayrıldıktan sonra Braga'da iyi bir performans sergiledi. Bunların yanı sıra + 4 milyon teklif ediyorlarsa karlı çıkan taraf biz oluruz. Ha Telles'i 1-2 sene sonra 20 milyona da satabilir Porto ama bizde kalırsa asla değere ulaşamaz. Ayrıca da o mevkide Carole var. Yani Telles'e aman aman ihtiyacımız yok.
HERNANI ● Olympiacos ● Goals & Skills - YouTube
Galatasaray'da an itibariyle satılan kombine sayısı 1800.
Bu arada herkes Telles gitsin diyoda Carole ile mi geçiricez bütün sezonu? Hakan'ı sezon boyunca sol bekte düşünebiliyor musunuz?
Teklif iyi. İki oyuncu da iş yapar. Keş para da var. O da fena sayılmaz. Ama oraya transfer yapılmacaksa ki dursun yapmaz, bütün sene kangren oluruz...
GS 16/17
Medya bizimle anılan oyuncular ile genç ve savaşan bir 11
![]()
sol beke alternatif olarak caner'i kiralarız
bu arada kombine sayısı tam istedigim gibi insallah kalite 3-4 topcu gelmedikce 2.000'i gecmez.
taraftar akıllandı artık, neyin ne oldugunu net olarak görüyor.
Şaka yapıyorsun demi renktaş Caner konusunda?
ben 28 falan en az biliyordum , şimdi baktım da 25miş . Valla bence kabul edilecek bir teklif etmiş Porto , 8e diretir sonra o ekstra 2 milyon ile Emrah vs. Alır bunlar .yok ne şaka yapacam. kiralık adamdan zarar gelmez. tutmaz ise yolla gitsin.
altyapıda yavuzhan var ,hücum yönü iyi bi solbek. pek ala carole'un alternatifi olur.