Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS 16/17

Medya da bizimle anılan oyuncular ile genç ve savaşan bir 11

b280e3ea474b33be63bad42eea0f0bff.jpg

Son düzenleme:
Biz bole pazarlık yapıyoz da şunu versinler bunu versinler diye allah bilir portonun haberi bile yoktur :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhtemelen öyledir ama telles'i istiyorlarsa 5m euro bonservis + porto'da yedek kalan oyunculara yönelebiliriz.

en makul isimler quintero ile josue. ikiside süper ligde iş yapacak adamlar.

hani yasin, emrah bassan gibi kanatlar düsünüldügünde.. :red:

O zaman niçin hala sırtımda Portekiz'e kadar taşırım diyen çıkmamış?

Bana da çok iyi gibi geldi teklif . Zaten telles 6 küsür geldi , parası çıkıyor hem de 2 oyuncu alıyoruz .josue iyi bir alternatif olur , hernaniyi hiç bilmiyorum ama bu kumara girilir yani sonuçta çok yıllık ücret de vermeyiz ikisine .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'da an itibariyle satılan kombine sayısı 1800.

Bu arada herkes Telles gitsin diyoda Carole ile mi geçiricez bütün sezonu? Hakan'ı sezon boyunca sol bekte düşünebiliyor musunuz?
Teklif iyi. İki oyuncu da iş yapar. Keş para da var. O da fena sayılmaz. Ama oraya transfer yapılmacaksa ki dursun yapmaz, bütün sene kangren oluruz...

Hernani'nin bu sezonki performansı. Bence fena bir oyuncu değil. Öte yandan Josue'yi zaten biliyoruz. O da gayet teknik bir oyuncu. Bursa'dan ayrıldıktan sonra Braga'da iyi bir performans sergiledi. Bunların yanı sıra + 4 milyon teklif ediyorlarsa karlı çıkan taraf biz oluruz. Ha Telles'i 1-2 sene sonra 20 milyona da satabilir Porto ama bizde kalırsa asla değere ulaşamaz. Ayrıca da o mevkide Carole var. Yani Telles'e aman aman ihtiyacımız yok.

HERNANI ● Olympiacos ● Goals & Skills - YouTube

iki sağ kanatı ne edecez.

bi sağ kanat bir 10 numara gelsin;

quintero&josue.

Galatasaray'da an itibariyle satılan kombine sayısı 1800.

Bu arada herkes Telles gitsin diyoda Carole ile mi geçiricez bütün sezonu? Hakan'ı sezon boyunca sol bekte düşünebiliyor musunuz?
Teklif iyi. İki oyuncu da iş yapar. Keş para da var. O da fena sayılmaz. Ama oraya transfer yapılmacaksa ki dursun yapmaz, bütün sene kangren oluruz...

sol beke alternatif olarak caner'i kiralarız :)

bu arada kombine sayısı tam istedigim gibi insallah kalite 3-4 topcu gelmedikce 2.000'i gecmez.

taraftar akıllandı artık, neyin ne oldugunu net olarak görüyor.

solbek için lukaku ile geçti adımız,solbek bakıyo olabilirler

altyapıda yavuzhan var ,hücum yönü iyi bi solbek. pek ala carole'un alternatifi olur.

Josue ve Hernani verillirse bile Telles rahat 7-8m avro eder

Yönetim gibi gelen her teklife evet demeyin

Josue 25 yaşındaymış ben 28 falan en az biliyordum , şimdi baktım da 25miş . Valla bence kabul edilecek bir teklif etmiş Porto , 8e diretir sonra o ekstra 2 milyon ile Emrah vs. Alır bunlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu hernaniyi 90 dk izleyen var mı?
Şahsen josue'yi izlediğim kadarıyla
-Sorumsuz
-Defansif yönden zayıf
-Tekniği çok iyi
-uzaktan şutları ve şut stili çok iyi

Kısacası hiç defansif görev yüklemez serbest bırakırsan kazanırsın, yok Hamza gibi o da it gibi koşacak dersen 2. Antrenmana çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt