Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün bursa ikinci başkanı a. ademoğlu; "emre için fb ile değil gs ile gorustuk" demiş. demekki telles satılacak ve yerine oyuncu bakılıyor. emre için bursa kaç ister en az 3 ister herhal.

Geçen gün yazmıştım Emre Taşdemir'i, ismi Twitter'da dolanıyordu.

Fener de istiyormuş kendisini. Eğer Fatih Terim gelirse bize gelirmiş, yoksa FB'ye gidecekmiş.

emre-tasdemir-fatih-terim-galatasaray-a-giderse-8556228_x_3978_o.jpg

porto telles için degilde buruma için o teklifi yapmış olabilir.
tam portoluk oyuncu buruma ve onlarda farkında bence.

emre taşdemire para basacağımıza lukakuyu alalım

Riekerink: "Dün Florya da yönetim ile yaptım bir görüşme, bana yapılması gerekenlerden bahsettiler ve hazır ol dediler; haftaya haber vereceğiz dediler, ben zaten planlarımı çoktan yapmıştım, raporları sunmuştum; fikrimi sordular, her zaman kazanan takım olmalıyız dedim. Ben cevap bekliyorum artık, kazandığım bir kupa var ve yenilerini kazanabilirim dedim. Bana transfer sormayın ama eksiklere göre takviyeler istedim, ayrıca gitmesi gerekenleri de belirttim olmadı altyapıya döneceğim."

Bayram Akgül (Adanaspor Başkanı): "Salih Dursun ve Endoğan Adili ile ilgilendiğimize dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

takasta abdulaye ba yı teklif ederse porto sizce kabul edilmeli mi
cidden cok merak ettim ne düşünüyorsunuz.

yalnız bu hernani ocak 2015te portoya transfer olmuş,sonra porto 2015 yazında 1 sene olympiakosa kiralamış,o ligi pek önemsediğini sanmıyorum hernaninin.istatistik gayet iyi ama pek kasmamış bence.eğer bi çıkış yakalarsa alır yürür bu portekizli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt