Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder inter yolcusu beyler... onun yerine de bonservisi elinde olan gaston ramirez'i getirirler... dursun bombalari patlatmaya devam edecek
Ramirez'i alsinda dursun bi tarafina.. quintero olur ancak sneijder'in yerine oda mali şartlardan dolayı yoksa sniperin yeri doldurulamaz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk 11 de oynayacak 1 forvet ve 1 ön libero ile transfer dönemini kapatiriz

Emrah bassan ve telles transferinde takasta gelecek olan oyuncular da alternatif olacaktir

Yani toplam 5-6 transfer olur serdar'la beraber

Semih,Chedjou,Hakan Balta toplasan bir tane adam etmez. Üçüde leş oğlu leş. Koray'ıda oynatmıyorlar zaten. Fatih Terim gelmez.

Bence Serdar Terim'in transferi. Koray eldeki Serdar ile birlikte en iyi stoper ama şans verilmiyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dehşet bi stoper. Mou'nun istediği yazıyordu birkaç yerde yanılmıyorsam. Ayağını bu kadar iyi kullanan nadir stoperlerden. Hummels ile ölümüne yarışır...
Ben chiellini yi daha çok beğeniyorum adam yüreğiyle oynuyo sahada herşeyini veriyor

Juve olsam pogbayı yollarım bonucciyi yollamam adamlar efsane stoper 3 lüsü kurdu barzagli gidince de rugani fln oynar 5 sene daha kafa rahat

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Serdar Terim'in transferi. Koray eldeki Serdar ile birlikte en iyi stoper ama şans verilmiyor..

Onur kardeşim tamam haz etmiyorsun belli de bari Fatih Terim de. Parator filan hoş değil. Koray'ı bende çok beğeniyorum ama neden oynatılmıyor anlamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder'i gönderenin oteli yıkılsın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben chiellini yi daha çok beğeniyorum adam yüreğiyle oynuyo sahada herşeyini veriyor

Juve olsam pogbayı yollarım bonucciyi yollamam adamlar efsane stoper 3 lüsü kurdu barzagli gidince de rugani fln oynar 5 sene daha kafa rahat

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonucci'yi oyun tarzından dolayı daha çok seviyorum ben. Stoperlerde nadiren bulunan değerli bir özelliği var. Ayağını çok iyi kullanıyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt