Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİLLİYET ÖZEL.. Galatasaray Yönetimi Riekerink'in yardımcılığı için AYHAN AKMAN'a teklif götürdü..

Ayhan Akman ve Orhan Atik beraber bu görevi üstlenecek.. Riekerink iki yardımcı ile yola çıkacak..

Nevzat Dindar yavşağı. twitter

ayrıca bkz: Ayhan Akman yeni yardımcı!

Stajyer mi yetistiriyoruz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Serdar,Emrah,Rodallega ve yine anadoludan cop bir orta saha alıp transferi kapaticak gibi duruyor bu capsizlar.Seneye isimiz cok zor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selamini reddettim
zorunda miyim bana Skrtel ve Sigthorson diyen adamin selamini almaya

Clv3Y1-WAAAlBR-.jpg

ciddi ciddi riekerink'i hoca yapıcaklar galiba
ben haftaya lig tvyi iptal ediyim, kombine falan da düşünüyodum hayatta almam
aleni kötü yönetiyorlar aleni soyuyorlar Galatasaray'ı yazıklar olsun

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 1 dk.1 dakika önce İstanbul, Türkiye
MİLLİYET ÖZEL.. Galatasaray Yönetimi Riekerink'in yardımcılığı için AYHAN AKMAN'a teklif götürdü..
Nevzat boş adam bi b.k bildiği yok renkdash reykerink ayhan filan bunlar uydurmasyon sakin olalım

Siz ne bekliyordunuz ki?

Fatih Terimler ,Pueller , Sampaoliler falan mı gelecekti?

Size hep dedim burada bu kadar ümitlenmeyin diye. 4 aydır td'miz yok 4 AY!

Dursun'un ne bok olduğunu zaten biliyoruz. Herkes Alp Yalman geldi diye azda olsa ümitlendi ben dahil ama borçlarını ödemek için geldiği dedikoduları doğru sanırım. S.Aziz transferinde en büyük rolü Alp Yalman oynamış ve verilen paralar tamamen komisyon kokuyor.

İşbecer kovuldu diye herkes sevinirken ben üzülüyordum çünkü sistemi fazla kurcaladı diye kovuldu. Doğrulardan bahsettiği için , lisenin damarına bastığı için kalemi kırıldı. Yoksa kimse onu başarısız diye göndermedi. Ne zaman para çalınıyor dedi adam Lise istifası için elinden gelen pisliği yaptı. Adamın şişme bebek olayı bile haber yapıldı daga doğrusu yaptırıldı. Şerefsiz , şikeci ajan Duygun ise bu pisliğin önde gelenlerinden. Oda az yemedi. Adamın villaları falan var. Öğretmenlik ile villalar alınsaydı hemen öğretmen olalım anasını satayım...

Görün bunları eyy renktaşlarım. Açık ve net söylüyorum bizden bir bok olmaz.

Mevcut yönetim geldiği dönem toplam 500 m tl borç daha yapmış. Peki ne yapıldı bu parayla?

Taraftar artık tepkisizleşti , alıştı...

Bu yapılan skandal hatalar eskiden yapılsaydı florya paramparça olmuştu ama ben dahil herkesi Türk futbolundan soğuttular. O kadar boka batmış bir ortam ki hiç bir zaman düzelmez. İnanmıyorum...

Ülkede ne düzen varki futbolda , sporda olsun. Geçiniz...

Bu kadar yıpratmayın kendinizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
yalnız gerçekten bu yönetim taraftarı kulüpten soğutmak istiyor bu kesin resmen alay ediyor geçen sene koskoca sezonu paramız yok diye forvet almadan bitirdik uefadan ceza yiyecez diye denizlinin istediği oyuncuları almadılar adamı ortada bıraktılar şimdi de serdara 4 yıllık 15 milyon Euro para bayılıyoruz ulan bu parayı madem vereceksiniz bari pepe gibi bir adam alın 2 yıllık kontrat yapın en azından havamız olurdu

yalnız gerçekten bu yönetim taraftarı kulüpten soğutmak istiyor bu kesin resmen alay ediyor geçen sene koskoca sezonu paramız yok diye forvet almadan bitirdik uefadan ceza yiyecez diye denizlinin istediği oyuncuları almadılar adamı ortada bıraktılar şimdi de serdara 4 yıllık 15 milyon Euro para bayılıyoruz ulan bu parayı madem vereceksiniz bari pepe gibi bir adam alın 2 yıllık kontrat yapın en azından havamız olurdu

soğuttular zaten. yeni sezonda 5.000 seyirciye oynarız.

Hala burda şu gelecek şöyle guclenecegiz diye yazanlar ya kuştur yada .....

Duyum verip milleti trolleyenlerin de..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt