Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gelsin, gerisi hallolur.
Ama diğer yandan da Dursun-Terim olacak gibi durmuyor

Telles için takasa gerek yok Gökmen Özdemir'in dediği gibi 7+sonraki satıştan %30 çok büyük iş olur

Fatih Terim geldigi gun ne transferi, ne lesh yerlileri, ne dursunu nede haftaya oynanacak Basaksehir macini (misal) dusunuruz...

Sampiyonluk sayimiz 21 ve CL bileti garanti kisaca...

1 ön libero, 1 santrafor alıp kapatsınlar transferi.. kulübü batıracak şerefsizler

Hamit için twitter organizasyonu lazım.

Yoksa bunlar sözleşme yenileyecekler ciddi ciddi.

FC Mogadishu degil burasi. Galatasaray.

Haftaya sezon aciliyor, ortada ne bir teknik ekip var, ne kamp programi var, ne de kadro mühendisligini yapan biri.

Dünya kulübü dedigimiz Galatasaray´da bu hazirliklar Mehmet Özbek tarafindan yapiliyorsa, gercekten de batalim artik.

Batalim ki bu kafatasci igrenc zihniyetten de kurtulalim. Batalim ki bu 100 yasinda lisecilerden kurtulalim.

şunu hiç anlamıyorum melo için paragöz diyen hain diyenler evlatlara gelince oluk oluk para akıtyorlar gerçi bizim taraftarda tuhaf melo gibi nerdeyse her maç oynayan ameliyat olduktan sonra kıçını devirip yatmayan hemen sahaya dönen takımın beyni bir adam için çok para alıyor gitsin diyenler oldu

Normal sartlarda sezonun acilmasina 1 hafta kala en azindan 7-8 oyuncu gönderilmeliydi, satilmaliydi. Kadroya belli bir sekil verilmeliydi en azindan.

20 senedir her sene "kampta oyunculari görecegiz, degerlendirecegiz" aciklamasindan biktim artik acikcasi. Oyuncunun ya belli bir capi vardir, ya da yoktur.

Bu ekonomik durumda Sabri´ye, Umut´a, Yasin´e, Donk´a, Tarik´a, Hamit´e verilen her Milyon Euro, Galatasaray´a bir ihanettir.

Sen önce dogru seyler yap, taraftar görsün, sonra "paramiz yok, büyük transfer yapamayiz" de, canimizi ye.

Ama önce dogru hamleler yap. Bu taraftar "iyi yoldayiz" desin yani.

Paramız yok...Kriterler şunlar bunlar

DONK
DENİZLİ
SERDAR AZİZ

Diyip susuyorum yazık gerçekten Mübarek gün kimseye beddua etmemek lazım ama bunlar fazlasıyla hak ediyorlar.

kesinlikle. Mod'lar bu işi organize etse iyi olur. Hatta Umutla ilgili de yapmak lazım. Bu kadar ihanet insanın kanına dokunuyor artık
Sabri, Hamit ile sözleşme yenilenmesi kulübe ihanettir. Bir önceki sözleşme gereği Umut un sözleşmesi 1 sene uzadı galiba. Onu da ikna edip yollamak lazım. Bu adamlara giden her kuruşa yazık.

Sabri, Hamit ile sözleşme yenilenmesi kulübe ihanettir. Bir önceki sözleşme gereği Umut un sözleşmesi 1 sene uzadı galiba. Onu da ikna edip yollamak lazım. Bu adamlara giden her kuruşa yazık.

Zaten taraftarin görüp de cildirdigi noktalar bunlar. Yoksa Dursun Özbek cirkin diye mi nefret ediyoruz?

Galatasaray söyle zor durumda böyle zor durumda diyorlar, olmayacak kisilere 2 Milyon Euro´lari veriyorlar senelik.

Sabri, Umut, Tarik, Donk vs. gectim. 5 Milyon Euro´ya dünyada tas gibi genc stoperler alinabilecekken, biz belli bir seviyeyi asla gecemeyecek olan Türklere milyonlari dagitiyoruz. Bunlar taraftarin görüp de anlamadigi ve kabul edemedigi seyler. Serdar Aziz´e, Donk´a gelince para var, taraftarin önerdigi mantikli ve akilli transferlere paramiz yok.

Ben Serdar Aziz´i kücümsemiyorum. Nasil ki Semih bu takimda oynayabiliyorsa, Serdar Aziz de oynar rahat rahat. Ama elinde Semih, Balta, Koray gibi Türkler varken, ben Türk oyuncularin kralina 4.5 Milyon Euro vermem. Bu ahmakliktir, futbol bilmemektir, ihanettir.

Dursun bence Sneijderin menajeri ile olan toplantıda kulüp bulun dedi,Di Marzio bile haber yapmış gidebilir

Dursun bence Sneijderin menajeri ile olan toplantıda kulüp bulun dedi,Di Marzio bile haber yapmış gidebilir

Günümüz futbolunda taraftarlarin cok da duygusal olmamasi gerekir. Baska takimlar da en iyi oyuncularini satiyor ve akilli hamlelerle güclenerek devam ediyorlar.

Sneijder´in yasi geldi, yillik 5 Milyon Euro kazaniyor. Cani istiyor oynuyor, cani istemiyor takiliyor sahada.

Büyük futbolcu, ayri. Hicbir lafim yok. Ama 1-2 sene sonra sessiz sedasiz gidecegine, simdi 7.5 Milyon Euro kazan. (Tabi ki beceremezler o ayri)

Simdi Sneijder´i misal olarak verdim ancak Avrupa´da ve Türkiye´de, oyuncu satmayi beceremeyen tek kulüp biziz acikcasi.

Millet Atinc Nukan gibi bebeleri 5 Milyon´a satarken, Emenike gibi hanzolari 13 Milyon´a satarken, bunlar Sneijder´i 3 Milyon´a sattik diye sevinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt