- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
Serdar Aziz
Emrah Başsan
Hugo Rodallega
H.o
Emrah Başsan
Hugo Rodallega
H.o
Bruma/Sinan - Sneijder - Podolski/Emrah
Rodallega
Rodallega
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günümüz futbolunda taraftarlarin cok da duygusal olmamasi gerekir. Baska takimlar da en iyi oyuncularini satiyor ve akilli hamlelerle güclenerek devam ediyorlar.
Sneijder´in yasi geldi, yillik 5 Milyon Euro kazaniyor. Cani istiyor oynuyor, cani istemiyor takiliyor sahada.
Büyük futbolcu, ayri. Hicbir lafim yok. Ama 1-2 sene sonra sessiz sedasiz gidecegine, simdi 7.5 Milyon Euro kazan. (Tabi ki beceremezler o ayri)
Simdi Sneijder´i misal olarak verdim ancak Avrupa´da ve Türkiye´de, oyuncu satmayi beceremeyen tek kulüp biziz acikcasi.
Millet Atinc Nukan gibi bebeleri 5 Milyon´a satarken, Emenike gibi hanzolari 13 Milyon´a satarken, bunlar Sneijder´i 3 Milyon´a sattik diye sevinir.
İnter isterse Sneijder gidici manciniye kaldı işimiz inşallah istemez
KARDEŞ Sneijder'i ikame edecek transfer yapabileceklerini düşünüyorsan futbol izleme
Mesele yönetimin yapacagi transfer degil aslinda. Mesele dogru zamanda bir oyuncu satabilmek aslinda.
Benim demek istedigim bu. Biz duygusal davraniyoruz. Iyi oyuncumuzu satmak bize ihanet gibi geliyor.
Örnek: Burak Yilmaz.
Ilk 2 sezon oynadigi iyi futbol ve attigi gollerden sonra , onu iyi bir fiyata satma sansini elimizin tersiyle ittik. Satacaksin.
Neymis? Burak´i satarsak kötü olur vs. Hicbirsey olmazdi.
Sneijder 32 yasinda. Bu sene sadece Türkiye´de takilacaksin. Yillik 5 Milyon kazaniyor. Seneye 33 yasinda.
Eger birisi sana 7.5 Milyon veriyorsa, o firsati kullanmalisin. Yoksa para da kazanamazsin, ekonomiyi de düzeltemezsin, transfer de yapamazsin.
Bazi gercekleri kabul etmemiz gerektigini düsünüyorum artik.
Mesele yönetimin yapacagi transfer degil aslinda. Mesele dogru zamanda bir oyuncu satabilmek aslinda.
Benim demek istedigim bu. Biz duygusal davraniyoruz. Iyi oyuncumuzu satmak bize ihanet gibi geliyor.
Örnek: Burak Yilmaz.
Ilk 2 sezon oynadigi iyi futbol ve attigi gollerden sonra , onu iyi bir fiyata satma sansini elimizin tersiyle ittik. Satacaksin.
Neymis? Burak´i satarsak kötü olur vs. Hicbirsey olmazdi.
Sneijder 32 yasinda. Bu sene sadece Türkiye´de takilacaksin. Yillik 5 Milyon kazaniyor. Seneye 33 yasinda.
Eger birisi sana 7.5 Milyon veriyorsa, o firsati kullanmalisin. Yoksa para da kazanamazsin, ekonomiyi de düzeltemezsin, transfer de yapamazsin.
Bazi gercekleri kabul etmemiz gerektigini düsünüyorum artik.
kesinlikle. Mod'lar bu işi organize etse iyi olur. Hatta Umutla ilgili de yapmak lazım. Bu kadar ihanet insanın kanına dokunuyor artık
Abi Sneijderi satmak yanlış değil anlaşamadık orada haklısın..yerine Melo-Donk vari bir iş olacak mesele bu sen büyük oyuncunun yerini hem sahada hem de taraftar gözünde dolduramazsan istersen milyon eurolar kazan bu sana hertürlü,forma,maç bileti ,taraftar ilgisizliği vs geri döner..yerine getirebilecekleri en büyük oyuncu Josue olur bu yönetimin...Arrascaeta..Lusamba..Amaral gibi kaliteli gençler ile ikame etsen bir planın olduğunu göstersen ama o Işık yok
Rodallega yerine Ereni tercih ederim. Belki Yerli diyeceksiniz ama Rodayyegadan iyi bir golcü oldugunu düşünüyorum.
Eren ligimizde yerli olarak geçmiyor Yiğit.
![]()
Hayırlı Olsun. City dünya tarihine geçecek inanılmaz bir transfer yapacak![]()