Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noluyor burada? Anlatın bakalım derdiniz ne?

001%20(9).gif

foruma bi girdik millet birbirine sarmış.ulan Dursun hep senin yuzunden :oley:

Modlar nerde ya son 10 sayfa kavga var burası transfer nöbeti

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırdır neyin var ? İyi diyelim iyi olsun.

Yok ya biz kimiz şikayetçi olalım. :hat:

Bir sikintim yok güzel kardesim, nasilsin sorusuna, klasik ve kemiklesmis, iyiyim cevabini vermeyeyim dedim bu sefer :p

Vay be, sikayetin yokmus. Bir gün mütevazi insanlar yönetecek mi aceba dünyayi, yoksa gizliden gizliye, aslinda mütevazi insanlar mi yönetiyor ?

Bir sikintim yok güzel kardesim, nasilsin sorusuna, klasik ve kemiklesmis, iyiyim cevabini vermeyeyim dedim bu sefer :p

Vay be, sikayetin yokmus. Bir gün mütevazi insanlar yönetecek mi aceba dünyayi, yoksa gizliden gizliye, aslinda mütevazi insanlar mi yönetiyor ?

İnsanlığı kör eden inançlardan ve ideolojilerden sıyrılırsak neden olmasın. Ama bu sapiens türü yine ne yapar eder içine edecek bir şey bulur.

Tartışmaya giren her kimse bundan böyle gereken neyse yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Kimse sabrımızı sınamasın artık.

Maalesef türünün özelliği bu sen avlanmayan aslan gördün mü hiç ?

Belki de cözüm, dünyayi sömüren, canlilara yasami zindan eden bu türe, bir son vermek olur ? Verelim mi gazi ?

GSC forumunda en güzel ünvanin "sadece bir Galatasaray´li" olacacagini söylesem, katilirmisiniz ?

Belki de cözüm, dünyayi sömüren, canlilara yasami zindan eden bu türe, bir son vermek olur ? Verelim mi gazi ?

GSC forumunda en güzel ünvanin "sadece bir Galatasaray´li" olacacagini söylesem, katilirmisiniz ?

Ölüm ölümü doğurur binlerce yıllık homo sapiens tarihinin ortaya çıkardığı sonuç bu. İdeal düzen diye bir şey yok. Bence bizden daha yüksek bir tür tehdit oluşturursa bir ihtimal olabilir konuştuğumuz düşünceler.

Katılıyorum güzel bir tag.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt